Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışta! Beyaz forma...

29.07.2020 - 12:47 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 13:07

Trabzonspor, yeni sezon formalarını satışa çıkardı. Bordo-mavili taraftarlar, takımlarına forma alarak destek olabilecek. Peki, yeni sezon formaları kaç paraya satılıyor?

Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışta! Beyaz forma...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Trabzonspor'un gelecek sezon giyeceği formalar merak konusu oldu. Trabzonspor, 2020-2021 sezonunda giyeceği formalarını tanıtımını yapmak için harekete geçti. Yeni sezon formalarının taraftarlarla buluşacağı açıklandı. Trabzonspor'un çubuklu ve beyaz formaları satışa çıkacak. İşte detaylar...

Trabzonspor'un beyaz ve çubuklu formaları satışa çıktı

Trabzonspor'da yeni sezon formaları görücüye çıktı. Bordo-mavili kulüp, daha önce çubuklu formayı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bugün yapılan açıklamada beyaz forma ve çubuklu formaların internet sitesi ve TS Club üzerinden satışa çıkacağı ifade edildi. 

Taraftarların beğenisini kazandı

Sosyal medyadan yapılan paylaşım Trabzonspor taraftarlarının da beğenisini kazandı. Yapılan açıklamada, formaların bugün trabzonspor.com.tr adresinden yarın da Trabzonspor mağazalarından satışı yapılacağı bildirildi. 

Yeni sezon formaları ne kadar? 

Trabzonspor taraftarları yeni sezon formalarının ne kadar fiyata satıldığını da araştırmaya başladı. Trabzonspor'un 2021-22 sezonu formaları 279.99 TL'ye satılıyor. Ayrıca, kulübün başka ürünlerinin satışları da devam ediyor. 

Duygulandıran bir tanıtım yapılmıştı

Formayı onlar giydi...

Bu arada forma tanıtımlarında Trabzonspor'un yüzleri olan futbolcular arasında Sörloth, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban gibi isimlerin yer alması gözlerden kaçmadı.

Senin için hazırladığımız haberler