Nenad Bjelica, Trabzonspor'a Doğru

17.04.2023 - 09:11 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 13:07

Son dakika haberleri... Beşiktaş ile sahasında berabere kalan Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un, teknik direktörlük için görüştüğü son isim belli oldu.

Nenad Bjelica, Trabzonspor'a Doğru

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında son haftaların başarılı takımı Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Orhan Ak'ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren bordo-mavili takım, yeni bir hoca getirene kadar İhsan Derelioğlu ile maçlara çıkıyor. Fırtına'nın görüştüğü son isim ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile görüşüyor

61saat sitesinde yer alan habere göre; Bordo-Mavili yönetim, son olarak Nenad Bjelica ile yaptığı görüşmelerde sona geldi. Trabzonspor Yönetimi, Dinamo Zagreb'in ardından NK Osijek'i çalıştıran ve ağustos ayından bu yana boşta olan Nenad Bjelica ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak. 

İlgini Çekebilir
İdolleri Aragones ve Gerets, tarzı Vitor Pereira! İşte karşınızda Bjelica...
Habere Git

Sivas'ta tribünde olacak

Haberde, Trabzonspor Yönetimi, Nenad Bjelica'yı Türkiye'ye davet etti. Hırvat teknik adamın 23.40’da Türkiye’de olması bekleniyor. 6 kişiyle birlikte Türkiye’ye gelecek olan Bjelica, Başkan Ertuğrul Doğan ile görüşme yapacak, ardından da Trabzon’a gelmeyi planlayan Bjelica’nın Sivasspor mücadelesinde tribünde olacağı ve takımı takip edeceği öğrenildi.

Bilindiği üzere, 51 yaşındaki Hırvat teknik adam ile daha önce Fenerbahçe kulübü de ilgilenmişti.

İlgini Çekebilir
AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE
Habere Git

Son olarak NK Osijek'i çalıştırdı

Son olarak NK Osijek takımını çalıştıran ve 29 Ağustos 2022 tarihinde görevinden ayrılarak şu an boşta olan Bjelica, söz konusu Osijek ile çıktığı 87 karşılaşmada 49 galibiyet, 23 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 170 puan topladı ve maç başına da 1.95 puan ortalaması yakaladı.

NENAD BJALİCE KİMDİR?

Çalıştırdığı takımlar

Nenad Bjelica kariyerinde FC Karnten, FC Lustenau, WAC - St. Andrä, Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımları da çalıştırdı.

Dinamo Zagreb ile 3 kupa kaldırdı

Bjelica, Dinamo Zagreb ile 2 Lig şampiyonluğu 1 kez de Hırvaistan Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
N'Koudou'ya sert eleştiri: "Bu çocuğun problemleri var"
Habere Git

Öte yandan, bordo-mavili takımın listesinde yer alan diğer teknik direktör adayları ise şu şekilde:

  • Çağdaş Atan
  • Sergen Yalçın
  • Andrea Pirlo
  • Vincenzo Montella
  • Slaven Bilic

 

Senin için hazırladığımız haberler