Trabzonspor'da yeni transfer hedefi Baeza!

31.08.2020 - 09:48 | Son Güncellenme: 31.08.2020 - 09:52

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? Claudio Baeza ile görüşme yapıldı mı? Claudio Baeza transferinde son durum...

Trabzonspor'da yeni transfer hedefi Baeza!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavililer, Ivan Marcone transferini sonuçlandıramadı. Bir türlü mali detaylarda Boca Juniors ile anlaşılamazken, bir de Arjantinli orta sahanın ikinci koronavirüs testi de pozitif çıktı. Trabzonspor, rotayı bu sebeple Meksika'ya kırdı. Gündemdeki yeni isim kim? Claudio Baeza, Trabzonspor'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Trabzonspor, Claudio Baeza'yı transfer etmek istiyor

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, Necaxa forması giyen Claudio Baeza için düğmeye bastı. Şilili orta saha için harekete geçilirken, görüşmelerin tüm hızıyla devam ediyor. 

Marcone rafa kaldırıldı

Transferde ince eleyip, sık dokuyan ve bu doğrultuda Flavio ile Trondsen'i renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, ön libero için de çalışmalarını hızlandırırken, ilk etapta Arjantin devi Boca Juniors'ın yıldızı Ivan Marcone gündeme gelmişti. Marcone rafa kaldırıldı ve Claudio Baeza gündeme geldi. 

Baeza için yönetim harekete geçti

Bordo-mavililer, Necaxa forması giyen Claudio Baeza'ı transfer etmek istiyor. Scout (oyuncu izleme) ekibinin onay verdiği 26 yaşındaki futbolcu için yönetim harekete geçti.

Büyük bir kulüpte oynamaya sıcak bakıyor

Şilili oyuncu için görüşmeler hemen başlarken, temasların devam ettiği ifade edildi. Baeza'nın da daha büyük bir kulüpte forma giymek istemesi nedeniyle transfere yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler