Trabzonspor'da yıldız adayı Salih Malkoçoğlu için flaş karar!

Özgür Koç
21.07.2024 - 13:54 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 14:06

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonu olan U19 takımının kaptanlığını yapan ve Macaristan kampındaki performansıyla dikkat çeken Salih Malkoçoğlu ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da yıldız adayı Salih Malkoçoğlu için flaş karar!

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Trabzonspor, kadrosunu yıldız transferleri ile güçlendirirken teknik direktör Abdullah Avcı altyapıdan yetişen yıldız adaylarını da unutmadı.

Tecrübeli hocanın hazırlık kampına dahil ettiği, Türkiye Şampiyonu U19 Takımı'nın kaptanlığını yapan genç oyuncu Salih Malkoçoğlu, Macaristan kampında Abdullah Avcı'nın gözüne girmişti.

Çok sayıda talibi var

Avcı'nın üzerine titrediği 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu Erzurumspor'un kiralık olarak kadrosuna katmayı istediği öğrenildi. Erzurumspor'un yanı sıra çok sayıda kulübün Salih'i kiralamak için devrede olduğu da gelen bilgiler arasında.

Avcı'dan transfere şartlı evet

Genç futbolcunun kamp performansını hakkında, "Salih, 19 yaş altı takımının kaptanı. Beklentilerimizin olduğu bir oyuncu. Hem fiziksel hem de taktiksel eksiklikleri var. Bunları en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Birkaç mevkide kullandığım, kullanışlı bir oyuncu. Asıl yeri merkez orta saha. Stoper de oynayabiliyor." ifadelerini kullanan Abdullah Avcı'nin Salih Malkoçoğlu'nun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmesi halinde transfere izin verecek.


Senin için hazırladığımız haberler