Trabzonspor'da Yunus Mallı Takımda Kalacak Mı? Abdullah Avcı Kararını Verdi

Salim Manav
25.01.2022 - 10:29 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 10:53

Trabzonspor'da son dakika haberi: Fırtına, Süper Lig ekipleri Çaykur Rizespor ve Giresunspor'un transfer listesinde yer alan Yunus Mallı için kararını verdi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da Yunus Mallı Takımda Kalacak Mı? Abdullah Avcı Kararını Verdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi Trabzonspor'da iç transferde gelişmeler yaşanıyor. 

Abdulkadir Parmak'ı kiralık olarak Kayserispor'a, Yusuf Sarı'yı bonservisiyle Çaykur Rizespor'a gönderen bordo-mavililerde Yunus Mallı için karar verildi.

Son iki maçta Avcı'nın gözüne girdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzon'a geldiği günden beri bir türlü istediği forma şansını bulamayan ve ara transferde ayrılması beklenen Yunus Mallı, son iki maçta sonradan oyuna girip ortaya koyduğu mücadele ile teknik heyetin gözüne girdi. Gurbetçi yıldız, bir sürpriz yaşanmazsa sezon bitine kadar kariyerine Trabzonspor ’da devam edecek. Yunus’un da ayrılmak istemediği ve şampiyonluk yolunda takıma destek vermek istediği öğrenildi.

Çaykur Rizespor ve Giresunspor istedi

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor ve GZT Giresunspor, Yunus Mallı için girişimlerde bulunmuştu. 

Radyospor'a konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Yunus Mallı'yı kadromuzda görmek istiyoruz. Trabzonspor verirse hemen alırız" ifadelerini kullanmıştı. 

Takasta gitmesi de gündeme geldi

Adana Demirspor'da forma giyen stoper Samet Akaydın için girişimlerde bulunan Trabzonspor, Mavi Şimşekler'e para+Yunus Mallı teklifini yapmıştı. 

Mavi lacivertlilerin, Samet'in ayrılığına sıcak bakmaması sebebiyle transfer durmuştu.

İlgini Çekebilir
Barcelona’nın yıldızı Pique’den Ahmetcan Kaplan hamlesi
Habere Git

Sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek

Trabzonspor'la sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan 29 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Giresunspor ve Galatasaray maçlarında oyuna sonradan dahil oldu. Yunus Mallı 7 maçta görev aldı ve 165 dakika süre buldu.

Senin için hazırladığımız haberler