Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor'a Transfer Oldu

Orhan Gülek
16.01.2023 - 20:33 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 20:52

Transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Trabzonspor forma giyen kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ı renklerine kattı. İşte detaylar

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor'a Transfer Oldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de bu sezon üst sıraları zorlayan Adana Demirspor, Trabzonspor'un kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'ı transfer etti.

Montella istedi, Yusuf Erdoğan transfer edildi

Mavi Şimşekler, ligin geri kalanın kadrosunu daha da güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Montella'nın, hem sağ kanat ve sol kanat oynayabilen bir isme ihtiyaç duyması sonrası yönetim harekete geçti.

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın ayrılığını resmen açıkladı

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın Adana Demirspor'a transferine ilişkin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir bildirimde bulundu. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Yusuf Erdoğan'ın, Adana Demirspor'a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Adana Demirspor, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 100.000.-EUR + KDV ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun sözleşmesi devam ederken üçüncü bir kulübe geçici veya kesin transferinin gerçekleştiği her durumda, Adana Demirspor, elde edeceği transfer gelirinin %50'sini Kulübümüze ödeyecektir"

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, transfer planını yaptı! Bütçe...
Habere Git

Adana Demirspor, Yusuf Erdoğan'u duyurdu

Trabzonspor'un anlaşmayı açıklamasının ardından Adana Demirspor da Yusuf Erdoğan ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Yusuf Erdoğan'ın performansı

30 yaşındaki Yusuf Erdoğan; bu sezon Trabzonspor forması altında toplam 5 maçta sadece 66 dakika süre alabildi. 

Yusuf Erdoğan'ın kariyeri

Yusuf Erdoğan, 2013 yılında 1461 Trabzon'dan Trabzonspor A takımına yükselmiş ve 2017 yılına kadar forma giymişti. 2017 yılında takımdan ayrılan ve Bursaspor'a imza atan Erdoğan 2019 yılında ise Kasımpaşa'ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler