Trabzonspor'da Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswil İçin KAP açıklaması

Salim Manav
16.06.2022 - 10:13 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 15:51

Trabzonspor, Kasımpaşa'da forma giyen Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile serbest statüdeki Wilfred Denswil ve Jens Stryger Larsen ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswil İçin KAP açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor transferde gaza bastı ve 4 ismi renklerine bağladı. 

Fırtına, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile Wilfred Denswil ve Jens Stryger Larsen için KAP açıklaması yaptı.

İlk açıklama Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat için

Bordo mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamalar şöyle;

"Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Denswil ve Larsen için duyuru yapıldı

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ve Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferleri konusunda görüşmelere başlanmıştır"

Doğucan ve Larsen bugün İstanbul'da

Öte yandan; Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Larsen bugün saat 15.00'te, Doğucan Haspolat ise 15.50'de istanbul'da olacak. 

Doğucan ve Eren'e 4 yıllık sözleşme

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan transfer ettiği Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzon'a Paşa'dan 5 isim

Trabzonspor, Kasımpaşa'da forma giyen Fode Koita'yı geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde, Yusuf Erdoğan'ı ara transfer dönemi kadrosuna katmıştı. 

Bordo-mavililer; Koita ve Yusuf'dan sonra Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile anlaşma sağladı. Fırtına, Umut Bozok için de şartları zorluyor. Trabzonspor, Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran için teklif yaparken, bir dönem Paşa'da forma giyen bonservisi Aston Villa'da olan Trezeguet için girişimlerini hızlandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler