Trabzonspor Basketbol Takımı'ndan Atakum Gelişim'e 51 sayı fark!

İsa Kethüda
30.03.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 17:37

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol A Takımı, ligin 5. haftasında konuk ettiği Atakum Gelişim'ini mağlup etti.

Trabzonspor Basketbol Takımı'ndan Atakum Gelişim'e 51 sayı fark!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol A Takımı, ligin 5. haftasında konuk ettiği Atakum Gelişim'ini 51 sayı farkla 87-36 mağlup etti.

Trabzonspor ilk yarıyı 43-17 önde kapattı

Maçın ilk periyodunu 21-9 önde kapatan bordo-mavili takım devreye 43-17 önde girdi.

İkinci yarıyla beraber baskısını artıran Karadeniz temsilcisi, üçüncü periyodu 61-27 bitirirken maçın son periyodunda ise 26 sayı daha atarak karşılaşmayı 87-36 galip tamamladı.

Trabzonspor'un rakibi İliç

Trabzonspor Basketbol A Takımı, bir sonraki karşılaşmasını 6 Nisan 2024 Cumartesi saat 15.00'te Hayri Gür Spor Salonu'nda İliç oynayacak.

Trabzonsporlu oyuncuların galibiyet sevinci

Osman Ekici: "Yolun sonunda inşallah şampiyonluk yaşayacağız"

Trabzonspor Basketbol Takımı Başantrenörü H. Osman Ekici, “Hep beraber sevinip hep beraber üzüleceğiz ama yolun sonunda inşallah şampiyonluk yaşayacağız" dedi.

"Daha iyi olacağız"

Ekici, "Sahada her geçen gün daha iyi olmaya başladık. Birbirinizi tanıdıkça daha da güçleniyoruz. Bir karakter koymanız lazım. Yavaş yavaş onu üstüne koyuyoruz. Daha iyi olacağız. Bugünler daha da yukarı gidecek. Hep beraber sevineceğiz, hep beraber üzüleceğiz ama yolun sonunda inşallah şampiyonluk yaşayacağız. Hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler