Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kararı verildi! Adana Demirspor...

29.07.2021 - 17:20 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 17:33

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un merkez orta sahası Abdülkadir Parmak, Adana Demirspor'la anılıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kararı verildi! Adana Demirspor...

AJANSSPOR - HABER

 

Trabzonspor'daki geleceği merak edilen Abdülkadir Parmak için Adana Demirspor devreye girdi. Yaz transfer sezonunun en aktif ekiplerinden Demirspor, son olarak bordo-mavililerin merkez orta sahası Parmak'ı istiyor. Şimdiye dek, Assombalonga; Balotelli, Belhanda, Svensson ve Stambouli gibi üst düzey isimleri kadrosuna katan Mavi Şimşekler, transfer sürecinin devam eden bölümünde yerli futbolcu ağırlıklı hamlelerde bulunacak. 

Affedilse de ayrılmak istiyor

Galatasaray - Trabzonspor maçında teknik direktör Abdullah Avcı'yı reddedip sahaya çıkmayan Abdülkadir Parmak, kulüp yönetimi ve teknik heyetin ortak kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Ligin son bölümünde özür dileyip affedilen Parmak'ın takımdan ayrılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon, Lewis Baker'in yedeği olan 26 yaşındaki futbolcunun, bu yıl da yeni transfer Dorukhan Toköz'ün yedeği olması düşünülüyordu. 

Görüşmeler başladı

Yeni Şafak'taki haberde, Adana Demirspor yönetiminin Abdülkadir Parmak transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı iddia edildi. Oyuncunun transferi, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Abdülkadir Parmak'ın istatistikleri

Geçtiğimiz sezon, Trabzonspor formasıyla ligde 26 maça çıkan Abdülkadir, gol veya asist yapamamış; teknik heyetin beklentilerini karşılayamamıştı. Abdülkadir, bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de başlasa da 12 maçta 90 dakika sahada kalamadı. 3 maçta da sonradan oyuna girdi. 

Abdülkadir Parmak, 2017 yılında Adana Demirspor'a kiralanmış; burada 20 maçta forma giyerken gol atamayıp 1 asist yapmıştı. Demirspor'a giderken 300 bin Euro piyasa değerine sahip olan Parmak, 1 yılda Transfermarkt verilerine göre 50 bin Euro'ya kadar gerilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler