Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yanıt! "Bize dokunursan her şey olabilir"

11.09.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 16:19

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'ın teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi. Detaylar.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yanıt! "Bize dokunursan her şey olabilir"

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibu Spor'a konuk oldu. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Doğan, Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'ın Bordo-Mavililer'in yeni teknik direktörü Şenol Güneş hakkındaki sözlerine cevap verdi.

"Yöneticiler söylemlerinde daha dikkatli olmak zorunda"

Ertuğrul Doğan, "Hocanın hikayesi olduğunu sanmıyorum. Şampiyonluk istiyor. Onlar bizim dost kulübümüz. Çok beyefendi bir başkanı var. Kendisiyle de konuştum. Yöneticiler söylemlerinde daha dikkatli olmak zorunda. Gerekli bir söylem olduğunu düşünmüyorum. Mete Vardar'a da sorsanız aynısını der. Sonrasında cevap geliyor" dedi.

"Bize dokunmazsan hiçbir şey olmaz ama..."

Doğan, "Kimse ile problemimiz yok. Bize dokunmazsan hiçbir şey olmaz ama dokunursan her şey olabilir. Bizimle ilgili konulara girmesinler" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt! "Şaklabanlığın tezahürüdür"
Habere Git

Mete Vardar Şenol Güneş hakkında ne demişti?

Ekol TV'ye konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar Trabzonspor maçına dair yaptığı açıklamada, "Şenol Güneş'in Beşiktaş'a içten gönülden sevgi ve saygı duyduğundan çok eminim. Trabzonlu ve Trabzonspor Kulübü'nün ihtiyacı olduğu bir dönemde teklifi kabul etti ve orada görev alıyor. Umarım gideriz, kazanırız Şenol hocaya da çifte mutluluk yaşatırız" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler