Trabzonspor'dan dev transfer hamlesi

Özgür Koç
22.02.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 09:46

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kurmak için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'dan flaş bir scout hamlesi geldi.

Trabzonspor'dan dev transfer hamlesi

AJANSSPOR - HABER

Bu sezonki hedefini lig üçüncülüğü ve kupa şampiyonluğu olarak belirleyen Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluğa yarışa kadroyu kurmak için transfer çalışmalarına start vermiş durumda. Bordo mavililerden bu doğrultuda flaş bir hamle geldi.

Scout ekibi 1 ay daha Güney Amerika'da kalacak

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Brezilya ve Arjantin'de bir süredir oyuncu izlemesi gerçekleştiren Trabzonspor scout ekibinin yaklaşık 1 ay bu bölgede kalacağı, hemen hemen her mevki için futbolcu takibi yapacağı belirtildi.

Rapor Abdullah Avcı'ya sunulacak

Ekibin çapraz izleme yöntemiyle tespit ettiği isimler için hazırlayacağı raporları, Türkiye dönüşünde teknik direktör Abdullah Avcı'ya sunacağı kaydedildi. Kısa vadede takıma katkı sağlayacak, uzun vadede de kulübe gelir getirecek oyuncular üzerinde duran Trabzonspor, araştırılan futbolcular hakkında net karar verilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayacak.

800 milyon Tl ödeme yapıldı

Avrupa'da 2023 yılı net öz sermaye zararında 110 milyon Euro ile beşinci sırada yer alan ve UEFA tarafından 'men' cezasıyla uyarılan Trabzonspor Kulübü'nde yönetimin, geçmiş dönem borçlarına yönelik 800 milyon TL ödeme gerçekleştirdiği belirlendi. Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibinin, mayıs ayı sonuna kadar en az 20 milyon Euro daha ödeme yapmasının gerektiği gelen bilgiler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler