Trabzonspor - Crystal Palace 2-2 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Feride Kara
07.12.2022 - 20:51 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 21:05

Dünya Kupası için Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da değerlendiren Trabzonspor hazırlık maçında İngiliz ekibi Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor - Crystal Palace 2-2 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Dünya Kupası için verilen arada Trabzonspor, Antalya'da oynadığı hazırlık maçında İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace 2-2 berabere kaldı.

Karşılıklı ikişer gol

 Bordo mavili takımın gollerini 3.dakikada Trezeguet ve 23.dakikada Umut Bozok atarken misafir takım  Crystal Palace'ın gollerini 7.dakikada Edouard ve 63. dakikada Mateta attı.

ilk 10 dakikada iki gol

Maçın üçüncü dakikasında Abdülkadir Ömür’ün pasıyla hızla rakip kaleye hücum eden Trezeguet, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi. Yedinci dakikada Olise’nin asistinde Edouard Crystal Palace'ın beraberlik golünü attı. 

2-2 berabere sonuçlandı

23. dakikada Trabzonspor Umut Bozok, yaptığı aşırtma vuruşla 2-1 öne geçti ve ilk yarı Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. 62.dakikada dakikada Hüseyin Türkmen’in uzaklaştıramadığı top Mateta’nın önünde kaldı. Bu oyuncun sol çaprazdan yaptığı vuruşta top ağlara gitti. Crystal Palace bu golle beraberliği sağlarken maç 2-2 sona erdi. 

Teknik adamlar maçı izledi

Süper Lig’de görev yapan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Trabzonspor - Crystal Palace maçını takip etti. 

Kasımpaşa ile oynayacak

Trabzonspor, Kasımpaşa ile oynayacağı hazırlık maçı ile Antalya'da yaptığı hazırlık dönemini tamamlayacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler