Trabzonspor'dan Enis Destan açıklaması geldi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trabzonspor, Galatasaray maçında sakatlanan Enis Destan'ın sağ diz iç yan bağında yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Trabzonspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği maçta sakatlanan Enis Destan'ın son durumu belli oldu.
Davinson Sanchez'le girdiği mücadele sonrası ayağı kayan ve yere ters basan Enis Destan bir süre kendisini denese de maça devam edemedi. Enis Destan 20. dakikada yerini Sikan'a bırakmıştı.
Trabzonspor, oyuncusunun sağlık durumu için açıklama yayınladı.
İşte Doç. Dr. Ahmet Beşir'in açıklaması;
"Futbol A Takımımızın, Galatasaray ile oynadığı müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Enis Destan'ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ diz iç yan bağında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır"
Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Enis Destan, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.
Uğurcan Çakır da 1 ay yok
Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor'da, ligde oynanan Galatasaray maçında sakatlanan bir başka isim olan kaleci Uğurcan Çakır da son yapılan idmana katılmamıştı.