Trabzonspor, Nino İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
23.11.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 12:45

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de listesinde olduğu iddia edilen Fluminense oyuncusu Nino'yo kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor, Nino İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen Brezilyalı oyuncunun peşinde. İşte detaylar.

Scout ekibi raporunu çıkardı

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor scout ekibinden bir yetkili, Brezilya'da kaldığı 2 hafta boyunca birçok maçı takip etmiş ve dikkat çeken isimleri kulübe bildirmişti.

Takibe giren isim Nino

Yönetimin de rapor verilen isimlerden Fluminense'nin kaptanı Nino'yu öne aldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Manchester United'da bir devir kapandı! Ronaldo ile yollar ayrıldı...
Habere Git

Yüksek maliyeti sıkıntı

Devre arasında defansa takviye yapacak olan Karadeniz kulübünün, 25 yaşındaki Brezilyalı stoperin mali şartlarını sorduğu belirtildi. Ancak oyuncunun yüksek maliyeti sıkıntı yarattı.

Kulübü geri adım atmıyor

Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve güncel değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen Nino için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia ediliyor.

Brezilya basını, Trabzonspor'un yanı sıra sarı-lacivertli kulübün de oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katma düşüncesinde olduğunu ancak Fluminense'nin yüksek bonservisten vazgeçmeyeceğini vurguladı.

İlgini Çekebilir
2 RR yeniden mi buluşuyor?
Habere Git

Öte yandan, 25 yaşındaki savunma oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler