Trabzonspor'dan flaş transfer!

21.06.2017 - 01:45 | Son Güncellenme: 21.06.2017 - 01:45

Trabzonspor'dan flaş transfer!
Gelecek yıl zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın transferine hiç olmadığı kadar yakın.
Geçtiğimiz yıldan beri alınmaya çalışılan 27 yaşındaki sağ kanat için önceki gün önce Başkan Muharrem Usta, "Visca'dan asla vazgeçmedik" demişti.
Ardından da Boşnak yıldız, "Başakşehir'de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum.
Türkiye'de büyük bir takıma gitmeye asla hayır demem" ifadesini kullanarak transferine yeşil ışık yakmıştı.
Bunun üzerine harekete geçen bordo-mavililerin 27 yaşındaki sağ kanat için Medipol Başakşehir'e Yusuf Erdoğan+Muhammet Demir ve bir miktar para teklif edeceği belirtiliyor.

HER SEZON TÜM MAÇLARDA OYNUYOR

İstanbul ekibi ile şu ana kadar 219 maça çıkıp, 53 gol atan ve 53 de asist yapan Visca'yı Başkan Muharrem Usta çok istiyor.
Bosna Hersek Milli Takımı ile de 30 karşılaşmaya çıkıp fileleri 3 kez sarsan 1.72 boyundaki futbolcu, tam bir istikrar abidesi durumunda.
Her sezon neredeyde tüm maçlarda forma giyen Visca, bu dönem şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'de 34 lig karşılaşmasında 8 gol attı, 9 da asist yaparak 17 gole direkt katkı sundu.

Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımından 2011'de Başakşehir'e transfer olan Visca'nın 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

FOTOMAÇ
Senin için hazırladığımız haberler