Trabzonspor'dan Galatasaray'a Oğuz Aydın misillemesi! Teklif belli oldu

20.06.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 11:13

Süper Lig'de transferin gözde isimlerinden Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın için Trabzonspor da devrede. Bordo-Mavili ekibin teklifi belli oldu.

Trabzonspor'dan Galatasaray'a Oğuz Aydın misillemesi! Teklif belli oldu

AJANSSPOR HABER

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor, ismi Galatasaray ile de anılan Alanyaspor forması giyen milli futbolcu Oğuz Aydın için yeni teklifini hazırladı. İşte detaylar...

Avcı takımda istiyor

Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı, 23 yaşındaki futbolcu Oğuz Aydın'ı gelecek sezon kadrosunda görmek istiyor. Bordo-Mavili kurmaylar, Avcı'nın isteği doğrultusunda girişimlerine hız verecek.

Trabzonspor yeni teklifini belirledi

Haber detayında Fırtına'nın, Oğuz Aydın için Alanyaspor'a ileteceği yeni teklifi belirlediği ifade edildi. Buna göre Trabzonspor, başarılı kanat oyuncusu için Alanyaspor'a 4 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bordo-Mavili ekibin bu transfer için Antalya ekibine sonraki satıştan pay ve takasta oyuncu da verebileceği ifade edildi.

Galatasaray da devrede

Hürriyet'in haberine göre, Oğuz Aydın için devrede olan Galatasaray'ın yıldız isim için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyebileceği belirtildi. Alanyaspor'un ise Oğuz için en az 6 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

21 gole katkı verdi

Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 38 maçta forma giydi. Oğuz, bu maçlarda 13 kez ağları havalandırdı ve 8 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler