Trabzonspor’dan Giresunspor’a transfer… KAP’a bildirildi!

04.08.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 00:29

Transfer haberleri… Trabzonspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio'nun Giresunspor'a kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor’dan Giresunspor’a transfer… KAP’a bildirildi!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transferler devam ederken ayrılıklar da yaşanıyor. Bordo-mavili takımda Abdullah Avcı’nın gözden çıkardığı isimlerden Flavio’nun yeni adresi belli oldu.

Giresunspor'da kiralık oynayacak

Trabzonspor, Brezilyalı orta saha oyuncusunu Giresunspor'a kiralayacak. Bordo-mavili kulüp bir açıklama yaparak, Flavio’nun geçici transferi için Giresunspor ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'da 3 gole katkı sağladı

Geçtiğimiz sezon Bahia’dan Trabzonspor’a transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, Karadeniz ekibinde toplam 33 maça çıktı. Flavio bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Avcı: "Alanında sabırla bekleyen ve müdahale etmeyen bir takımla oynayacağız"
Habere Git

Trabzonspor maaşının 150 bin Euro'sunu karşılayacak

Flavio'nun transferi de bu bildirimden kısa süre sonra resmen açıklandı. Trabzonspor, "Yapılan anlaşmaya göre, futbolcumuzun 2021/2022 futbol sezonundaki garanti maaş ödemelerinin 150.000 Euro'luk kısmı kulübümüz tarafından ödenecektir" ifadelerini kullandı.

Flavio, Trabzonspor'da ne kadar kazanıyordu?

25 yaşındaki oyuncu, bordo-mavili takımda 2021-22 sezonunda net 750 bin Euro garanti ücret kazanıyordu. Brezilyalı oyuncunun 150 bin Euro'luk kısmını Trabzonspor, kalan 600 bin Euro'yu ise Giresunspor ödeyecek. 

Senin için hazırladığımız haberler