Trabzonspor, Hatayspor Öncesi Futbolculara Ödeme Yaptı

Orhan Gülek
23.09.2023 - 13:24 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 13:34

Trabzonspor'un Hatayspor ile oynayacağı müsabaka öncesi kulüp yönetimi önemli bir adım atarak futbolcuların geçmişe yönelik olan alacaklarını ödedi. İşte detaylar

Trabzonspor, Hatayspor Öncesi Futbolculara Ödeme Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Hatayspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetleriyle moral bulan bordo-mavililer, Hatay deplasmanında sahadan 3 puanla ayrılarak 3'te 3 yapmak istiyor. Bu doğrultuda Trabzonspor yönetimi,i Hatayspor mücadelesi öncesi oyunculara ödeme yaptı.

Fırtına, işi sıkı tutuyor

Hatay deplasmanında alınacak galibiyetle zirve yolunda yeniden iddiasını ortaya koymak isteyen bordo-mavililer, taraftarının güvenini de iyice arkasına almak istiyor.

Trabzonspor'da Beşiktaş primleri de yattı

Trabzonspor'da ayrıca Beşiktaş maçının primleri de oyuncuların hesaplarına yattı. Bilindiği üzere Trabzonspor önceki sezon ödeme konusunda büyük güçlükler yaşamıştı.

Yönetim, Hatayspor maçı öncesinde takımın böylece moralini artırmış oldu.

Hatayspor -Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor'un Hatayspor ile karşılaşacağı müsabaka 25 Eylül Pazartesi günü 20.00'de Yeni Mersin Stadı'nda oynanacak. Mücadele, Bein Sports 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler