Trabzonspor'dan İrfan Can Kahveci'ye açık çek!

23.10.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 11:10

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci için kesenin ağzını açtı.

Trabzonspor'dan İrfan Can Kahveci'ye açık çek!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İrfan Can Kahveci, imza parası isteyince sarı-lacivertli yönetim ile bağları gerildi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcu için Trabzonspor'un da kesenin ağzını sonuna kadar açtığı belirtildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci’nin masaya oturup, hemen imza atması bekleniyordu.

İrfan Can imza parası istedi, yönetim masadan kalktı

Ama işler beklendiği gibi gitmedi. Sarı-lacivertli yönetim, İrfan Can’ın imza parası istemesi üzerine masadan kalktı.

Tüm şartlar zorlanacak

Galatasaray pusuda beklerken, Beşiktaş ise Rashica ve Muçi’ye alternatif olarak İrfan’ın transferinde tüm şartları zorlamaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'dan İrfan Can'a açık çek

Sözcü'de yer alan habere göre; ancak Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Trabzonspor, İrfan’a açık çek önerip, “Bize gel, istediğin rakamın altına imza at” diyerek piyasayı alt üst etti.

7 milyon Euro'ya transfer edildi

Fenerbahçe, 29 yaşındaki yıldız futbolcuyu 31 Ocak 2021 tarihinde Başakşehir'den 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmış ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 12 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Toplamda ise 141 maça çıkan başarılı futbolcu 30 gol ve 28 asistlik performans sergiledi. Milli futbolcunun Fenerbahçe ile 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler