Trabzonspor, Ajax'tan Kiralanan Naci Ünüvar Hakkında Kararını Verdi

Akın Ungan
10.05.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 19:07

Son dakika | Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, Ajax'tan kiraladığı genç futbolcu Naci Ünüvar hakkında kararını verdi. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor, Ajax'tan Kiralanan Naci Ünüvar Hakkında Kararını Verdi

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Ligde şampiyonluk yarışından uzak kalan Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası'nda da hedefine ulaşamadı. Karadeniz ekibi sezonun son düzlüğüne gelinirken yeni dönem için çalışmalarına başladı.

Naci Ünüvar hakkında karar verildi

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, gelecek sezonun planlamasına başladı. Kadroya katılacak yeni oyuncuların yanı sıra iç transferde de düğmeye basan kulüp, sezon başında Hollanda Ligi ekibi Ajax'tan kiraladığı Naci Ünüvar'ın geleceği hakkında kararını verdi.

Naci Ünüvar'ın sözleşmesi feshedildi

Sabah'ın haberine göre geçtiğimiz hafta Bruno Peres ile yollarını ayıran Trabzonspor, Naci Ünüvar ile de karşılıklı anlaşarak bedelsiz olarak sözleşmesini feshetti. Sezon ortasında sakatlanarak sezonu kapatan genç futbolcu, Hollanda'ya geri dönecek.

Ajax ve Trabzonspor ayrılığı duyurdu

Ajax kulübü de, Naci Ünüvar'ın geri döndüğünü duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "30 Ağustos'tan bu yana Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Naci Ünüvar, Ajax'a geri dönüyor" ifadelerine yer verildi. 

Trabzonspor Kulübü, Naci Ünüvar ile ayrılığı Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Naci Ünüvar arasındaki 29.08.2022 başlangıç ve 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir."

İlgini Çekebilir
Nihat Özdemir: "Trabzonspor alnının akıyla şampiyonluğu kazandı"
Habere Git

12 maçta 3 gol, 1 asist

Bu sezon Karadeniz ekibinde 12 resmi müsabakaya çıkan Naci Ünüvar, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler