Trabzonspor'dan Ömer Faruk Beyaz'a transfer teklifi

19.01.2021 - 20:07 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 20:09

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Fenerbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz için transfer teklifinde bulundu. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Ömer Faruk Beyaz'a transfer teklifi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç futbobolcu Ömer Faruk Beyaz'a transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. 

Oynama garantisi istedi

17 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor'dan oynama garantisi istedi.

 

Bilindiği üzere geçen sezon Emre Belözoğlu, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında son kez forma giymiş ve oyundan çıkarken kaptanlık pazubandınu uzun yıllardır altyapıda forma giyen Ömer Faruk Beyaz'a takmıştı....

"Hiçbirimiz Fenerbahçe'den büyük değiliz"

Sportif Direktör olan Emre Belözoğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı bilgilendirme toplantısında Ömer Faruk Beyaz ile anlaşamadıklarını duyurmuştu.

Belözoğlu, 17 yaşındaki  futbolcu için şunları söylemişti; "Ben ilk günden beri Ömer'in değerli bir futbolcu olduğunu herkesle paylaştım. Aslında ona hiç yapılmamış şekilde bir projeyle gittik, 5 senelik bir proje. Son dönem de başkan da dahil oldu. Kendisinin evine kadar gidildi ve projemiz anlatıldı. İçimden keşke 17 yaşında bana karşı böyle bir proje ve davranışla gelinseydi bile dedim. Ömer benim için çok değerli bir oyuncu. Üzüldüğüm nokta şu; Fenerbahçe takımı yarın bir gün tarihi anlatıldığında “en genç kaptan” olarak Ömer Faruk yazacak. Ancak ne yazık ki verdiğimiz değerin karşılığını bulduğumuzu düşünmüyorum. Bu çatı altında büyük sporcularla büyük başarılar kazanılmıştır ama hiçbirimiz Fenerbahçe'den büyük değiliz. Buradan ayrılsa dahi onu koruma derdinde olurum. Ömer süreci olumlu gitmiyor, olumlu bitecek gibi de gözükmüyor."

Ömer Faruk Beyaz'ın Fenerbahçe kariyeri

  • Fenerbahçe U19: 14 maç 2 gol
  • Fenerbahçe A takımı: 8 maç
Senin için hazırladığımız haberler