Trabzonspor'dan Ozan ve Cihan'ın ardından bir bomba daha! İşte Fırtına'nın yeni stoperi...

22.06.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 11:11

Hull City'den Ozan Tufan ile anlaşmaya varan Trabzonspor yönetimi, yaklaşık 2 aydır görüşmelerini sürdürdüğü Cihan Çanak ile de el sıkıştı. Fırtına, stoper transferinde mutlu sona çok yakın. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Ozan ve Cihan'ın ardından bir bomba daha! İşte Fırtına'nın yeni stoperi...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona güçlü kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, eski yıldızı Nwakaeme'nin yanı sıra Rangers'tan John Lundstram ve Borna Barisic ve Standard Liege'den Denis Draguş'un transferlerini bitirmişti.

Ozan Tufan ve Cihan Çanak transferleri bitti

Yabancı sayısının 12'ye düşecek olması nedeniyle yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen bordo mavililer Championship ekibi Hull City'de forma giyen Ozan Tufan ile Belçika ekibi Standard Liege'de oynayan ümit milli oyuncu Cihan Çanak için de anlaşmaya vardı.

Ozan için 2 milyon Euro ödenecek

Karadeniz ekibi 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ozan Tufan ile 3+1 yıllığına anlaşırken Hull City'ye ise 2 milyon Euro bonservis ödeneceği aktarıldı. 

2 milyon Euro + 750 bin euro bonus + satıştan yüzde 20 pay

Karadeniz ekibi, 2 ay önce transfer görüşmelerine başladığı 19 yaşındaki sol kanat Cihan Çanak için de Standard Liege'i ikna etti. 2 milyon Euro bonservis, 750 bin Euro garanti bonus ve sonraki satıştan %20 payı Belçika ekibi kabul etti.

Gigot transferinde sona doğru

Yunus Emre Sel'in haberine göre; stoper arayışında ise Trabzonspor, Ligue 1 ekibi Marsilya'nın Fransız futbolcusu Samuel Gigot'u kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

Marsilya 3 milyon Euro'ya düştü

Bordo-Mavililer, kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki savunmacıda pazarlıklarda amacına ulaştı. Trabzon, Marsilya'nın bonservis beklentisini 3 milyon Euro'ya kadar çekerken, oyuncuyla görüşmeler başladı.

33 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan 1.87 boyundaki sağ ayaklı Fransız stoper, geride kalan sezonda 33 maçta sahaya çıkarken 3 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler