Trabzonspor'dan Paul Onuachu açıklaması!

Özgür Koç
22.02.2024 - 16:00 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 16:10

Trabzonspor'dan sezon başında kiralık olarak transfer edilen Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun takımdaki geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Paul Onuachu açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezon başında Championship ekibi Southampton'dan kadroya katılan Paul Onuachu'nun bonservisinin alınma ihtimaliyle ilgili konuştu.

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Paul Onuachu'nun transferi

Abdullah Avcı, bu sezon oynadığı 17 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki golcü Paul Onuachu ile ilgili transfer sorusuna, "Şu an itibariyle içerdeki oyunculardan maksimum verimi almak istiyoruz. Afrika Kupası'ndan geldiler, fiziksel yorgunlukları var. Karşılıklı oturup konuşulup, onların da isteklerini öğrenip bakacağız. Mevcut durumu konuşuyoruz şu anda." yanıtını verdi.

Avcı'dan Thomas Meunier'e övgü

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Thomas Meunier'den övgüyle bahseden Avcı, "Oyuncuyu çok fazla konuşmaya gerek yok. Oyun felsefemizi ve planları konuştuk. Her şeyiyle örnek bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel ve çok çalışıyor. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler