Trabzonspor'dan Paul Onuachu için rekor teklif!

İsa Kethüda
09.07.2024 - 15:01 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 15:09

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu için rekor bir teklif yaptı. Detaylar.

Trabzonspor'dan Paul Onuachu için rekor teklif!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon öncesi 2. etap yurt dışı kamp çalışmalarını Macaristan'ın Szeged kentinde sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Nijeryalı forvet Paul Onuachu için ısrarını sürdürüyor.

Trabzonspor'dan Onuachu için yeni teklif

61saat sitesinde yer alan habere göre; Trabzonspor Kulübü santrfor mevkisi için düşündüğü Paul Onuachu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce yapılan kiralama teklifi Southampton tarafından reddedilen bordo-mavili takım, yeni bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çaldı. 

Teklif 6 milyon Euro

Nijeryalı forvet için Southampton’a 6 milyon Euro ve sonraki satıştan %25 pay teklifi yapan Trabzonspor Kulübü, İngiliz ekibinden yanıt bekliyor. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Resmi görüşmeler başladı
Habere Git

Transfer gerçekleşirse rekor kırılacak

Southampton’un bu transferde inadının kırılması beklenirken Trabzonspor’un bu transferle kulüp rekoru kıracağı ifade ediliyor. 

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda Trabzonspor ile 25 karşılaşmaya çıkan Onuachu 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Karadeniz temsilcisi, Nijeryalı forvet için geçen sezon Southampton'a kiralama bedeli olarak 1.500.000 Euro, oyuncuya isa 1.742.500 Euro ödediğini Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un yıldız futbolcusundan Abdullah Avcı'ya övgü
Habere Git

30 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. Onuachu'nun ismi bir başka Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler