Trabzonspor'dan Radyospor'da resmi Ünal Karaman, Sosa ve Uğurcan açıklaması!

30.09.2019 - 14:54 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 15:29

Trabzonspor'dan Radyospor'da resmi Ünal Karaman, Sosa ve Uğurcan açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Beşiktaş’ı 4-1 yendikleri maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Önder Bülbüloğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Önder Bülbüloğlu: “Bu kadar farkı beklemiyordum”

Zor bir maçtı. Galibiyeti bekliyorduk. Böyle farklı bir sonucu beklemiyordum. 2-0’dan sonraki oyun farkın artacağını bize hissettirdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte özellikle bunu hissettik.

“Ünal Karaman’a güvenimiz tam”

Sosyal medyadan gelen eleştirileri kabul etmek mümkün değil. Sonuçlar ne olursa olsun hem yönetimin hem de teknik kadronun kenetlenmesini gördük. Stadyum doluydu. Camia olarak mesaj verdik. Farklı galibiyetle bunu taçlandırdık. Ünal Karaman’a güvenimiz tam. Yolumuza bakıyoruz.

“Bu galibiyet motivasyonumuzu artırdı”

Sivasspor yenilgisi moralimizi bozmuştu. Sakatlarımız vardı. İstenen kadro sahaya çıkamıyordu. Bu sonuç hem motivasyonumuzu artırdı hem de geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum.

Sturridge açıklaması: "Hazır olunca faydalı olacak"

Sturridge çok önemli bir oyuncu. Verim alacağımıza inanıyoruz. Hafif bir sakatlığı vardı. Tam hazır olduğunda çok faydalı olacağına inanıyoruz.

Uğurcan sözleri

Uğurcan bu performansının sinyallerini daha önce vermişti. Çok başarılı bir kaleci. Genç oyunculara olan inancımızdan çıkan yıldızlardan biri. Uğurcan başarılı. O yüzden de birilerinin gündemine gelmesi doğaldır. Bizim oyuncumuz ve sözleşmesi devam ediyor.

“Basel maçını kazanacağımıza inanıyoruz”

Beşiktaş maçı farklı bir skorla bitti. Oyuncularımızın moralini düzeltti. Kendi evimizde Basel’i yeneceğimize inanıyoruz. Onlar da etkili bir takım. Ama sahamızda kazanacağımıza inanıyoruz.

“Hedef şampiyonluk”

Trabzonspor hem yarışan ve iddialı bir takımdır. Bu sene de ona göre transferler yaptık. Kadronun üzerine çok iyi oyuncular kattık. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Buna bütün camia inandı. Türkiye’nin her yerinden ve Avrupa’dan akın akın stada gelen taraftarlarımız var. İnşallah şampiyonluk yaşarız.

Sosa ile sözleşme imzalanacak mı?

Jose Sosa’nın sözleşmesi konusunu konuşmak bence biraz erken. Tartışmasız kalite katan oyuncularımızdan. Verimli olacağına inanıyoruz. Ama sözleşme konusunu konuşmak adına erken. Çok sakat oyuncumuz vardı. Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Elimizdeki oyuncularla bu seneyi kotarırız. Sakat oyuncularımızın da bir an evvel dönmesini arzu ediyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler