Trabzonspor'dan resmi transfer açıklaması! Rodallega...

26.02.2019 - 14:31 | Son Güncellenme: 26.02.2019 - 17:31

Trabzonspor'dan resmi transfer açıklaması! Rodallega...

Son dakika haberine göre Trabzonspor'da iç transferde Hugo Rodallega hakkında flaş gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un efsane isimlerinden, yönetim kurulu danışmanı Ali Kemal Denizci, Kolombiyalı forvet Rodallega'ya yeni sözleşme teklif edildiğini söyledi. Denizci, Abdülkadir Parmak'tan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

'Rodallega kalmak istiyor'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Denizci, "Asıl amacımız kupa. Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz. Bunu yaparken, gençleri takımı içerisinde monte etmek ve geleceğin jenerasyonunu oluşturmak. Rodallega'ya yeni bir sözleşme önerisinde bulunuldu. Alanyaspor maçında penaltı kaçırınca sosyal medyada kendisine tepki oldu; o da Haziran'da gideceğini ifade eden bir şeyler yazdı. Ben de yerel medyada 'Karakterli bir çocuk; ama gidecekse gider, yolu açık olsun. Kimler geldi, geçti' dedim. Yarınların ne getireceğini bilemeyiz; fakat kendisine 1 yıllık yeni sözleşme önerildi. Trabzon'da çok mutlu ve karakterli bir insan. Ersun Yanal zamanında son 5 dakikada oyuna soktukları hâlde ağzını açmadı. Karakterli bir çocuk. Trabzonspor'un sonuna kadar onunla devam etmesinde fayda var. Bir sorun çıkardığına şahit olmadım" dedi.

Abdülkadir Parmak formayı bırakmaz

Abdülkadir Parmak'ın her hafta üstüne koyarak giden bir oyuncu olduğunu belirten Denizci, "Sürekli kendini geliştiriyor ve 'Formayı ben alacağım' diyor.  Göztepe maçından sonra 'Artık bu forma benimdir. Aldım bunu' demesi de çok önemli. Özgüveni çok yüksek ve hırslı ve formayı hak ediyor. Yarınlar da çok farklı çocukların da isimlerinden bahsedeceğiz. Yani Trabzonspor'a yeni Abdülkadirler gelecek" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler