Trabzonspor'dan Rey Manaj için transfer teklifi! Para + takas...

16.08.2024 - 10:59 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 11:14

Golcü transferi için arayışlarını sürdüren Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi. Bordo mavililer, Sivsspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj için teklif yaptı.

Trabzonspor'dan Rey Manaj için transfer teklifi! Para + takas...

AJANSSPOR - HABER

Kadrosunu 8 yeni transferle güçlendiren Trabzonspor'un golcü arayışları sürüyor. Eski futbolcusu Paul Onuachu'yu yeniden transfer etmek için uğraş veren listesinde Wout Weghorst'un da yer aldığı bordo mavililerden sürpriz bir hamle geldi.

Trabzonspor'dan Rey Manaj girişimi

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor, Sivasspor formasıyla geçen sezon 36 resmi maçta 22 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çeken 27 yaşındaki Arnavut golcü Rey Manaj'ı gündemine aldı. Bordo-mavili yönetim, 27 yaşındaki Arnavut santrfor için ilk girişimini yaptı.

Para + takas teklifi

Haberin detayında, Trabzonspor'un Sivasspor kulübüne para artı takas teklifinde bulunduğu kaydedildi. Fırtına'nın mevcut yabancı kontenjanında yer açmak için Fountas, Teklic gibi isimlerin yanı sıra Umut Bozok'u da Sivas'a takasla önerdiği iddia edildi.

Sivasspor'un beklentisi yüksek

Trabzonspor, Manaj için yaptığı teklife henüz yanıt alamazken Sivasspor'un Arnavut futbolcuyu satmayı düşündüğü ancak talep ettiği rakamların oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Piyasa değeri 5 milyon Euro

Sivasspor ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Rey Manaj'ın güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler