Trabzonspor'dan Şampiyonlar Ligi paylaşımı "Kumaşımızda var"

Feride Kara
24.08.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 20:25

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında bu akşam Danimarka'nın Kopenhag'ı konuk edecek Trabzonspor, "Kumaşımızda var" ifadesiyle bir paylaşım yaptı.

Trabzonspor'dan Şampiyonlar Ligi paylaşımı "Kumaşımızda var"

Trabzonspor bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. 

Kumaşımızda var

İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Trabzonspor Kopenhag karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacak. Trabzonspor maç öncesinde sosyal medya hesabından Şampiyonlar Ligi logosunun formadaki fotoğrafını paylaştı ve kumaşımızda var ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Transferde gaza basıldı! Trabzonspor Everton'la görüşüyor
Habere Git

9 sezon aradan sonra yine vize istiyor

Bordo mavili ekip turu geçerse 2. kez UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edecek. Trabzonspor, Kopenhag'ı elerse, 9 sezon aradan sonra bir kez daha Devler Ligi'nde boy gösterecek. Bordo mavili ekip, 3 Temmuz sürecinde TFF'nin kararıyla Fenerbahçe'nin yerine UEFA'ya bildirilmesiyle ilk kez 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yer almıştı. 

Trabzonspor, Inter, CSKA Moskova ve Lille B Grubu'nda mücadele etmişti. 7 puanla grubu üçüncü bitiren Karadeniz ekibi, bir üst tura geçememişti. Gruptan 10 puanlı Inter ile 8 puanlı CSKA çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler