Trabzonspor'dan Şenol Güneş'in imza töreni için flaş karar!

10.09.2024 - 11:25 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 11:37

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yerine teknik direktörlük koltuğuna getirilen Şenol Güneş'in bugün yapılacak imza töreniyle ilgili flaş bir karar alındı. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Şenol Güneş'in imza töreni için flaş karar!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da kulübün efsane ismi Şenol Güneş 11 yılın ardından bordo mavili kulübe geri döndü. Başkan Ertuğrul Doğan ile İstanbul’da yaptığı görüşme sonrası hemen Trabzon’a gelerek ara vermeden takıma odaklanan ve çift antrenmanlar ile çalışmalara başlayan tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenlenememişti.

İmza töreni bugün

Şenol Güneş’e Trabzon’da kendisi için de özel bir yere sahip olan Ganita’da bugün taraftarların ve Başkan Doğan’ın da katılımı ile bir imza töreni düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Şehit haberinin ardından imza törenindeki etkinlikler iptal edildi

61 Saat'te yer alan habere göre; bordo mavili kulüp imza töreni için tüm hazırlıklarını tamamlamak üzereydi ki Türkiye’yi yasa boğan şehit ateşi Trabzon’a düştü. Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, Kuzey Irak’ta şehit oldu. Trabzonspor daha önce duyurduğu imza törenindeki etkinliklerin tamamını iptal etti.

Müzik ve eğlence yok, imza sonrası şehit cenazesine gidilecek

Bugün Ganita’da yine Başkan Doğan ve taraftarların katılımı ile saat 14.00’te Güneş imzayı atacak. Fakat hiçbir müzikal ve eğlence içeren etkinliğin olmayacağı program sonrası Başkan Doğan, Teknik Direktör Şenol Güneş ve kulüp yöneticileri ile birlikte şehidimizin defnedileceği Köprübaşı’na gidecek. Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ı son yolculuğuna uğurlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler