Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan sert hakem açıklaması: "Herkes ayağını denk alsın!"

30.09.2023 - 18:29 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 18:34

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'un sahasında Pendikspor'u yendiği maç sonrası Başkan Ertuğrul Doğan, maçın hakemiyle ilgili sert açıklama yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan sert hakem açıklaması: "Herkes ayağını denk alsın!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'un sahasında Pendikspor'u 2-1 yendiği karşılaşma sonrası Başkan Ertuğrul Doğan, maçın hakemi Bahattin Şimşek ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Sahadaki terbiyesizliğin sonunun gelmesi lazım"

Maç sonu basın mensuplarına konuşan Doğan, "Bu tip konuşmaları yapmayı seven biri değilim. Teknik anlamda konuşmayacağım. Sahadaki terbiyesizliğin sonunun gelmesi lazım. Burası kismenin dingonun ahırı değil. Federasyon hakem farketmez herkes bu işin tedbirini alacak. 

"Mendy'nin atıldığı pozisyonda neyi gördüğünü merak ediyorum"

Kimse kimseyi tahrik etmeye hakkı yok. Terbiyesizlik yapılmayacak. Mendy’nin atıldığı pozisyonda kendisinin gördüğünü söylüyor. Neyi gördüğünü merak ediyorum. Onu açıklayacak. 

İlgini Çekebilir
Fırtına 10 kişiyle gönül aldı
Habere Git

"Herkes ayağını denk alacak"

VAR’daki arkadaş sesleniyorum. Siz ne hiç düşündüğünüz zaman evinize gittiğiniz zaman nasıl rahat ediyorsunuz. Bu pozisyonu görüyorsunuz ve nasıl rahat ediyorsunuz. Terbiyesizliğe bir son gelmesi lazım. Trabzonspor camiası ile bu şekilde oynanmaz. Herkes ayağını denk alacak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler