Trabzonspor'dan Sörloth'u unutturacak transfer: "2 yıllık sözleşme..."

08.06.2021 - 01:22 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 13:44

Transfer haberleri... Yaz transfer sezonuna hızlı giriş yapan Trabzonspor, son olarak Marek Hamsik'le büyük yol katetti. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Sörloth'u unutturacak transfer: "2 yıllık sözleşme..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Gelecek sezon "şampiyonluk" parolasıyla yola çıkan Trabzonspor, Bruno Peres ve Gervinho transferlerinden sonra Marek Hamsik'te de sona geldi. Bordo mavililer, 30 Ağustos'a kadar İsveç ekibi Göteborg'da sözleşmesi bulunan oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı.

"Anlaşma tamam..."

Marek Hamsik transferine ilişkin İtalyan gazeteci Nicolo Schira, "Marek Hamsik, resmen Trabzonspor'la 2 yıllık anlaşmaya vardı." paylaşımında bulundu. Schira'nın bu paylaşımı Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırdı. 

 

Sözleşme detayları belli oldu

 

Son olarak gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Hamsik transferine ilişkin; oyuncunun EURO 2020 sonrası Türkiye'ye gelip Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayacağını sosyal medyadan paylaştı. Sabuncuoğlu, Hamsik'in yıllık 1,5 milyon Euro alacağını; oyuncuya 700 bin Euro imza parası verileceğini ve şampiyonluk bonusu maddesinin sözleşmesine eklendiğini aktardı.

İsveç ekibi Göteborg'da 6 maça çıkan Hamsik, 442 dakika sahada kalırken 1 kez gol atmasını bildi. Ünlü futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro seviyesinde.

Sörloth, "Artık yeter" demişti

Geçen sezon başında Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Norveçli golcü Alexander Sörloth, Trabzonspor'a dönmesini isteyen taraftarlara sosyal medyadan cevap verdi.
 

Sörloth, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Merhaba Trabzonspor taraftarları, sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim ama lütfen aramayı ve mesaj atmayı bırakın. Hayatım çok stresli bir hale geldi. Bu kadarı yeter." ifadelerini kullanmıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler