Trabzonspor'dan sürpriz atak!

07.07.2017 - 16:06 | Son Güncellenme: 07.07.2017 - 16:06

Edin Visca için kulübü Başakşehir ile anlaşamayan Trabzonspor, Jermain Lens'i listesine aldı.

Edin Visca'dan olumsuz cevap alan Evgen Konoplyanka içinse Schalke'nin şansını deneme kararı almasından sonra Trabzonspor yönetimi geçen sezonu Fenerbahçe'de geçiren Jeremain Lens'i çok daha ciddi ciddi düşünmeye başladı.

Sezonu Fenerbahçe’de kiralık olarak geçiren ve Sunderland’e geri dönen Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens, sarı lacivertli takıma transfer çağrısında bulundu.

Hollanda basınına konuşan ve Fenerbahçe’nin halen kendisi için teklif yapmadığını söyleyen Lens, “Bana neden henüz teklif yapılmadığının nedenlerini bilmiyorum. Sadece konuşma var, kağıt üzerinde bir şey yok. Bunun açıklığa kavuşmasını istiyorum. Doğrusu, Fenerbahçe’nin beni alması için öncelikle oyuncu satmaya ihtiyacı var gibi gözüküyor. Medyada Fenerbahçe’nin beklediğini okuyorum ancak gelen bir teklif yok, nasıl tepki vereyim” dedi.

GÜMÜŞDAĞ, VISCA İÇİN 7 MİLYON EURO'DAN İNMEDİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında yapılan Edin Visca görüşmesinden sonuç çıkmadı... Gümüşdağ sağ kanada Eljero Elia ve Tunay Torun'u almasına, Boşnak oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesine rağmen 7 milyon euro'luk inadından vazgeçmedi. Muhammed Demir artı Aytaç Kara artı 2.5 milyon euro'luk teklife evet demedi.

Kaynak: Fotospor

Senin için hazırladığımız haberler