Abdullah Avcı, Trabzonspor'a duran top antrenörü getiriyor

10.06.2022 - 12:20 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 12:28

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili takımda yeni sezonda yeni bir uygulama başlatacak. İşte detaylar...

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a duran top antrenörü getiriyor

Trabzonspor'un şampiyon hocası Abdullah Avcı, gelecek sezon ekibine yeni bir üye kazandırmayı hedefliyor.

Fırtına'ya duran top antrenörü

Geçen sezon duran toplardan sadece 9 gol bulan ve %13'lük bir başarı oranı yakalayan bordo-mavililerin bu performansından memnun olmayan 58 yaşındaki teknik adam, EURO 2020'den itibaren Avrupa'da yaygın şekilde kullanılan duran top antrenörlüğü sistemini takımına getirmeye hazırlanıyor.

Korner, frikik ve taç atışları etkili hale gelecek

Sabah'ta yer alan habere göre, daha önce bazı antrenörlerin özel sorumluluğunda yapılan bu uygulamayı direkt bir duran top hocasına teslim etme kararı alan Avcı, belirlediği adaylar arasında bir tercih yapacak. Köşe vuruşları, frikikler ve taç atışlarının daha etkili kullanılması üzerine uzmanlaşan bu antrenörler hücum organizasyonlarının gelişmesinde etkili bir rol üstleniyor.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'yı şoke eden gelişme! Ayrılmak için izin istedi
Habere Git

Jürgen Klopp önayak oldu

Bir taç antrenörü Thomas Grönnemark'ı teknik ekibe dahil eden Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, bu akıma öncülük eden isim oldu. EURO 2020'de de Roberto Mancini'nin İtalyası ve Danimarka bu sistemi milli takımlara taşıdı.

Senin için hazırladığımız haberler