Trabzonspor, Teknik Direktörlük İçin Sergen Yalçın İle Görüşmeye Başladı

05.04.2023 - 14:57 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 15:13

Süper Lig ekibi Trabzonspor, Ankaragücü maçı sonrası görevden ayrılan teknik ditektör Orhan Ak'ın yerine Sergen Yalçın'ı gündemine aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Teknik Direktörlük İçin Sergen Yalçın İle Görüşmeye Başladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor,  Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne mağlup olarak veda etti. Bordo-Mavililerde teknik direktör Orhan Ak ise istifa etti. Fırtına, Ak'ın yerine gelecek olan isimleri de gündemine aldı. İşte detaylar...

Gündemde 4 isim var

Milliyet'te yer alan habere göre, Trabzonspor boşta olan Sergen Yalçın ve İlhan Palut’u gündeminde tutarken, Montella ve Çağdaş Atan isimleri de sıkça anıldığı ifade edildi.

Yıllık maaşta düşüş bekleniliyor

Haberin detaylarında yer alan habere göre, Montella ve Çağdaş Atan'ın takımlarının olması nedeniyle transferlerine çok düşük ihtimal verilirken Sergen Yalçın favori konumda yer alıyor. İlhan Palut için de araştırma yapan Trabzonspor’un kısa süre içinde Sergen Yalçın ile pazarlık masasına oturması bekleniyor. Başarılı teknik adamın yıllık talep edeceği maaş ise Trabzonspor'u düşündürüyor.

Şampiyonluk şansı zorlarda

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, bu sene ligde şampiyonluk şansını zora düşürdü. Lider Galatasaray ile puan farkı 19'a kadar açıldı.

Kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final mücadelesinde Ankaragücü'ne deplasmanda 3-1 mağlup olan Trabzonspor, kupaya veda etti. Karşılaşma tek maç üzerinden oynandı.

Senin için hazırladığımız haberler