Trabzonspor'dan MHK ve TFF'ye olay Mete Kalkavan göndermesi: "Yerle bir edeceğiz!"

İsa Kethüda
09.12.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 09.12.2023 - 17:21

Süper Lig ekibi Trabzonspor Kulübü, Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev yapan Mete Kalkavan ile ilgili flaş açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan MHK ve TFF'ye olay Mete Kalkavan göndermesi: "Yerle bir edeceğiz!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü, Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev yapan Mete Kalkavan ile ilgili flaş açıklama yaptı.

Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "04.11.2023 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada, yaptığı hatalarla Türk futbolunu lekeleyen VAR hakemi Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı. 

MHK maç alamayacağını Trabzonspor'a iletmişti

Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kurulu, bu şahsın bir daha 'asla' maç alamayacağını kulübümüze iletmişti.

İlgini Çekebilir
TFF temsilcisinden küfür açıklaması: "Kaydediyordum"
Habere Git

4 hafta sonra tekrar görev verildi

'Türkiye Futbolunu' yöneten kurumların ‘Bir daha asla maç alamayacak’ dediği bir isme 4 hafta sonra tekrar görev vermesi, bundan sonraki tüm söylem ve kararlarını niteliksiz ve güvenilmez kılmıştır.

TFF ve MHK'nin kararları Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir.

"Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz"

Söz verip sözünde durmayanlar!

Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız. 

Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! 

Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Kimse bunu beklemiyordu! Kenan Yıldız hakkındaki flaş gelişmeyi duyurdu...
Habere Git

Ertuğrul Doğan, Mete Kalkavan için ne demişti?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçının VAR hakemi Mete Kalkavan'a sert tepki göstermişti. Doğan, "Türk futbolunda inanılmaz işler oluyor, inanılmaz VAR kararları oluyor. Ben bu tarz konuşmak istemiyorum ama bazı şeyleri zorluyorlar. Biz Trabzonlular o kadar zorlanacak insanlar değiliz. Artık bu terbiyesizliğin, ahlaksızlığın bitmesi lazım. VAR'da oturan arkadaş (Mete Kalkavan) bundan sonra Türkiye'de hakemlik yapabilecek mi merak ediyorum. Eğer yapacaksa bunu kimin onayıyla yapacak bunu da merak ediyorum. Federasyon önce bir şey diyor, sonra başka bir şey diyor" ifadelerini kullanmıştı.

"VAR'da neye bakıyorsun sen ya?"

Türkiye'deki durumu Kulüpler Birliği Vakfı toplantılarında konuştuklarını da belirten Ertuğrul Doğan, "Bütün kulüplerin aynı sıkıntıları var. Ali bey de, diğer başkanlar da aynı şeyi söylüyor. Bu kadar teknoloji gelmiş, VAR'da neye bakıyorsun sen ya? Tekrar ediyorum, bizim için konuşmuyorum. Bugün benim, yarın başkasının başına geliyor. Kimse güzellik istemiyor. Adam gibi maç yönetin. VAR'ın başında pozisyonun tekrarını görüyorsun, bize başka bir şey çalıyorsun, Fenerbahçe'ye başka. İnanılmaz bir sahtekarlık var işin içinde. Bu düzenin tam anlamıyla değişmesi gerekiyor yoksa çok farklı kaoslarla karşı karşıya kalırız. Güzel kelimeler kullanmak istiyorum, yarın gencecik insanlar bizim yüzümüzden karşı karşıya gelmesin." açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un "Bu standartsızlığın dibine ineceğiz." açıklamalarına da değinen Doğan, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sonuna kadar yanındayız. Herkes muzdarip. İnsanın aklı almıyor. Sen bunları niye yapıyorsun. Kimsin sen ya? Oturmuşsun VAR'ın başında bir şeyin kaderini değiştiriyorsun, sana bu hakkı kim veriyor? Evinize gittiğinizde nasıl oturuyorsunuz çoluğunuzun çocuğunuzun yanında? Hiç mi insanlığın yok. Sizin hiç mi arkadaşınız dostunuz yok?"

İlgini Çekebilir
Tugay Kerimoğlu'ndan flaş iddia! "Soyunma odasında fırça yedi"
Habere Git

Bilindiği üzere Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada VAR'da görev yapan Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar güne damgasını vurmuştu. Mete Kalkavan, Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra ilk kez bu hafta Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler