Trabzonspor'dan transfer taarruzu! Listede kimler var?

29.12.2020 - 11:11 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 11:20

Teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getiren Trabzonspor, devre arası transfer dönemi için yelpazeyi geniş tutuyor. Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Trabzonspor'da yönetim, devre arasında hangi mevkilere, kaç transfer yapacak? Transfer gelişmesi ve detaylar...

Trabzonspor'dan transfer taarruzu! Listede kimler var?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de bu sezon başında yaptığı transferlerden istediği verimi alamayan ve rakiplerinin de gerisine Trabzonspor'da gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Bordo-mavililer, 5 Ocak'ta başlayacak transfer döneminde kaç transfer yapacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Trabzonspor transferde hata yapmak istemiyor

Taka Gazetesi'nin haberine göre; Afobe, Plaza, Diabate, Baker, Bilal, Campi gibi oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanan Trabzonspor, transferde hata yapmak istemiyor. Ekonmik tablo doğrultusunda transferler yapılacak.

Öncelik orta saha

Transferde önceliği orta saha ve hücum hattına veren Trabzonspor, Arjantin ekibi Atletico Talleres takımında forma giyen 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Tomas Pochettino ile ilgileniyor. Abdullah Avcı’nın ekibinin daha önce izleyip beğendiği oyuncunun menajeriyle görüşmelerin sürdüğü yazıldı.

Okay Yokuşlu da Trabzonspor'un listesinde

Gençlerbirliği’nden genç oyuncu Berat Özdemir’in yanı sıra Başakşehir’den Mahmut Tekdemir ve Fransa ekibi Metz’te forma giyen Mamadou Fofana da Abdullah Avcı’nın listesindeki diğer orta saha oyuncuları. Bordo-Mavililerin eski oyuncusu Okay Yokuşlu’yu da Avcı çok istiyor. Celta Vigo’da istediği forma şansını bulamayan Okay’a teklif yapıldı cevap bekleniyor.

Forvet hattı için nasıl bir plan yapıldı?

Hücum hattı için ise Meksika ekiplerinden UNAM Pumas’ta forma giyen 27 yaşındaki Paraguaylı sol kanat oyuncusu Juan Iturbe’nin uzun süredir takip edildiği gelen bilgiler arasında. Sağ kanat için ise Norveç Ligi ekiplerinden Bodo Glimp’te forma giyen Philip Zinckernagel, Avcı’nın en çok istediği oyunculardan biri.

Trabzonspor ve Fenerbahçe peşinde

Senin için hazırladığımız haberler