Ertuğrul Doğan, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır İddialarına Yanıt Verdi

İsa Kethüda
05.06.2023 - 16:57 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 19:29

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır iddialarına yanıt verdi. Detaylar.

Ertuğrul Doğan, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır İddialarına Yanıt Verdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, ismi Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır iddialarına açıklık getirdi.

"Ben kaptanımı satmam"

Sabah'a konuşan Doğan, "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan'ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var. Bu tür tartışmalara artık son verilsin" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uğurcan Çakır da:, "Ben bugüne kadar gitmek istiyorum demedim. Bu takımın kaptanıyım. Trabzonspor ne derse doğru olan odur" şeklinde konuştu.

Abdülkadir Ömür'ün ismi de Galatasaray'la anılıyordu

Bilindiği üzere, bordo-mavili takımın bir başka yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür'ün de ismi Galatasaray ile anılıyordu.

Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor kariyeri

8 Eylül 2022 tarihinde bordo-mavili takım ile yeni sözleşme imzalayan Uğurcan Çakır'ın kontratı 30 Haziran 2027 yılında sona eriyor. Milli oyuncu Trabzonspor kariyerinde 203 karşılaşmada sahaya çıktı.

Abdülkadir Ömür de sözleşmesini yeni uzattı

Abdülkadir Ömür de, Uğurcan Çakır gibi sözleşmesini yenileyen oyunculardan. 23 yaşındaki yıldız oyuncu 17 Kasım 2022 tarihinde bordo-mavili takım ile olan sözleşmesini 30 Haziran 2027 yılına kadar uzatmıştı.

Abdülkadir Ömür'ün performansı

Milli yıldız, Trabzonspor kariyerinde forma giydiği 194 karşılaşmada 25 gol ve 30 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler