Abdülkadir Ömür ne zaman sahalara dönecek? Trabzonspor açıkladı

Burak Alaca
22.12.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 18:24

Trabzonspor bu hafta Süper Lig'de oynanan İstanbulspor maçında sakatlanan milli yıldız Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı.

Abdülkadir Ömür ne zaman sahalara dönecek? Trabzonspor açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor bu hafta Trendyol Süper Lig'de oynanan İstanbulspor maçında sakatlanarak kenara gelen Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı.

Durumuna Başakşehir maçı öncesi karar verilecek

Oyuncunun durumuna ilişkin Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir imzalı açıklamada  “Futbol A Takımımızın İstanbulspor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol alt adalesinde (gastrosoleus kas grubu) zorlanmaya bağlı minimal ödem tespit edilmiştir. Tedavisine sağlık ekibimizce başlanılan oyuncumuzun RAMS Başakşehir maçı kadrosunda yer alması ile ilgili karar maç günü yapılacak son kontrollerde verilecektir" ifadelerine yer verildi.

Asistleri ile yıldızlaştı

Bu sezon Trabzonsporl forması ile Süper Lig'de 15 maça çıkan 24 yaşındaki hücumcu fileleri havalandıramazken, 6 defa takım arkadaşlarına gol pasını yolladı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Ocak ayı yolcu listesi belli oldu!
Habere Git

Maç skandal kararla sonlandırıldı

Trabzonspor'un deplasmanda 2-1 önde götürdüğü karşılaşmanın 74. dakikasında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu maçtaki hakem hatalarına tepki göstererek takımını sahadan çekti ve 90 dakika tamamlanamadı.

Senin için hazırladığımız haberler