Trabzonspor'la anlaşmıştı! Pedro Malheiro, Boavista'ya veda etti

İsa Kethüda
23.07.2024 - 16:03 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 16:19

Son dakika transfer haberleri. Portekiz Ligi takımlarından Boavista forması giyen ve Trabzonspor ile anlaşan Pedro Malheiro, kulübüne veda etti. İşte detaylar.

Trabzonspor'la anlaşmıştı! Pedro Malheiro, Boavista'ya veda etti

AJANSSPOR-HABER

Portekiz Ligi ekiplerinden Boavista forması giyen ve Trendyol Süper Lig kulübü Trabzonspor ile anlaşan Pedro Malheiro, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Portekizli sağ bek veda mesajında, "Sevgili Boavista takipçileri,

Bugün sana duygu dolu ve minnet dolu bir kalple yazıyorum. 7 yıldan fazla büyük bir adanmışlık, mücadele ve en önemlisi, her birinizi her gün, oyun oyun boyunca temsil etmekten büyük gurur duydum.

"Taraftarlarımızın tutkusunu ve koşulsuz desteğini asla unutmayacağım"

Boavista benim için sadece bir futbol kulübü değil ikinci bir ev, bir aile oldu. Yaşanan her an, her gol, her galibiyet, hatta her yenilgi, benim bir oyuncu ve bir kişi olarak şekillenmeme katkı sağladı. İyi ve en zor zamanlarımızda her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın tutkusunu ve koşulsuz desteğini asla unutmayacağım.

"Bugün kariyerimde yeni bir bölüme başlıyorum"

Bugün kariyerimde yeni bir bölüme başlıyorum. Bu yeni yolculuğun yıllardır inşa ettiğim sağlam temel sayesinde tüm personelin yardımıyla mümkün olduğunu biliyorum.

"Desteğiniz önemli oldu ve her zaman kalbimde kalacak"

Bu yolculuğun bir parçası olan tüm takım arkadaşlarıma, antrenöre, çalışanlara ve tabii ki taraftarlara derin teşekkürler. Desteğiniz önemli oldu ve her zaman kalbimde kalacak.

"Veda ediyorum"

Nerede olursam olayım Boavista'nın adını onurlandırmaya devam edeceğime söz vererek veda ediyorum. Bu ev ve bu siyah beyaz forma hep içimde olacak. En derin saygı ve minnetle" ifadelerini kullandı.

Paylaşımı sildi

23 yaşındaki sağ bek oyuncu, yaptığı bu paylaşımı daha sonra sosyal medya hesabından kaldırdı.

Boavista performansı

Pedro Malheiro, Boavista ile çıktığı 79 karşılaşmada 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler