Trabzonsporlu futbolculardan anlamlı hareket: "Hakkınızı helal edin"

İsa Kethüda
28.11.2023 - 10:58 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 12:37

Sivasspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan ve havaalanında uçağın kalkmasını bir süre beklen Trabzonspor'da futbolcular bakın ne yaptı. İşte detaylar.

Trabzonsporlu futbolculardan anlamlı hareket: "Hakkınızı helal edin"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Sivasspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Futbolcular acıktı

Trabzon'a geri dönmek için havaalanında bekleyen Bordo-Mavili takımda bazı futbolcular acıkmak için bir kantine gitti ancak kantine kapalıydı. 

Enis Destan: "Saat 02.00'ye geliyor ve hala uçağı bekliyoruz"

Bordo-Mavili takımda futbolculardan Enis Destan, 23.15 gibi havaalanına vardıklarını ve saat 02.00 olmasına rağmen hala uçağın kalkmadınğı söyledi. Karnı acıkan Destan, "Sivas maçından sonra saat 23.15 gibi havalimanına vardık. Şu an saat 02.00'ye geliyor ve hala uçağı bekliyoruz. Çünkü burada çok buzlanma var.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Arat'ın direktörü Aybaba
Habere Git

Kantin kapalıydı, Eren not bıraktı

Görevliler de karları temizlemeye çalışıyor. Bizim de karnımız acıktı tabii ki normal olarak. Ben içeriye girip havalimanı kantininden bir şeyler aldım. Ben alırken kapalıydı. Eren de oradaya güzel bir not bıraktı. Paralarını da bıraktık. İnşallah haklarını helal ederler" ifadelerini kullandı.

Eren Elmalı: "Hakkınızı helal edin"

Kantinden alışverişlerini yapan Trabzonspor'da futbolculardan Eren Elmalı ise, "İyi akşamlar. Çok acıktığımız için birkaç parça çikolata ve bisküvü aldık. Parayı pipetlerin altına bıraktık. Hakkınızı helal edin. Eren Elmalı-Trabzonspor" diye not bıraktı. 

İlgini Çekebilir
G.Saraylı yıldıza 3 maç kala sürpriz talip!
Habere Git

Cafe işletmecisinden açıklama geldi: "Çok mutlu oldum"

Bordo mavili futbolcuların alışveriş yaparak not ve para bıraktığı Airport Cafe işletmecisi Ethem Soner Yıldırım, Kuzeyanadolu. net‘e açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu söyleyen Yıldırım, "Çok mutlu oldum. Şu an not elimde ve gururluyum. Trabzonsporlu futbolcuların bize hatıra olarak bıraktıkları notu çerçeve yaptırarak işletmemize asacağım. Normalde bütün uçuşlara hizmet veriyoruz. Rötar olunca güvenlik ekipleri kafileyi VİP bölümüne aldıkları için hizmet veremedik yoksa hizmet verirdik. Kendileri alışveriş yapmış onlara helal olsun.

"Onlara hakkımı helal ediyorum"

Keşke biz de burada olsaydık ve onları karşılayabilseydik. Kendilerine yakışanı yapmışlar biz de çok mutlu olduk. İlk kez böyle bir durumla karşılaştık. İlk kez para bırakanı gördük. Sosyal medya kullanmadığım için videoyu sizler aracılığıyla gördüm. Gece güvenlikler bilgi vermişti. Notu da ağabeyim buldu. O da çok mutlu oldu. Trabzonspor bizi gururlandırdı. Bir sonraki gelişlerinde onlardan imza almak istiyorum. Onlara hakkımı helal ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler