Muhammet Taha Tepe: "Babam Bana Futbolu Bıraktırdı"

İsa Kethüda
05.12.2022 - 12:25 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 12:32

Trabzonspor'un genç kalecisi Muhammet Taha Tepe, Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında Mertens'in çıkardığı pozisyonu unutamadığını söyledi. Detaylar.

Muhammet Taha Tepe: "Babam Bana Futbolu Bıraktırdı"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un genç eldiveni Muhammet Taha Tepe, Çok Güzel Hareketler 2 programına konuk oldu. Genç eldiven, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada Mertens'in şutunu çıkardığı pozisyonu da unutamadığını söyledi. İşte detaylar.

Muhammet Taha Tepe, Çok Güzel Hareketler 2'nin 128. bölümü öncesi programın moderatörü Eser Yenenler ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Yenenler, "Senin, kaleci olma hikayende babadan gelme bir durum var mı?" sorusuna Taha Tepe, "Babadan, futboldan dolayı var ama kalecilikten yok. 

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git

"Babam benim kaleci olmamı istemezdi"

Kalecilik benim seçimimdi. Aslında babam benim kaleci olmamı istemezdi. Babam daha çok forvet, oğlum gol atsın ister her baba gibi. 

"Ben kaleci oldum diye bana futbolı bıraktırdı"

Ben kaleciliği daha çok sevmiştim. Babamla bu konu hakkında çok tartışık. Ben kaleci oldum diye bana futbolı bıraktırdı. Futboldan uzak kaldım" dedi.

"Kaleciliğin psikolojisi zor"

"İleride çocuğun olursa onun kaleci olmasını ister misin" sorusuna da yanıt veren Taha Tepe, "Şu an bilmiyorum. Kaleciliğin psikolojisi zor. O yüzden ileride istemeyebilirim" dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan, yıldız isimle anlaştı! 13 milyon TL...
Habere Git

Mertens'in şutunu çıkardığı pozisyonu unutamıyor

İlk unutamadığı maçın Galatasaray karşılaşması olduğunu da söyleyen genç kaleci, "1,5 ay önce ilk profesyonel maçımda, Galatasaray karşısında Mertens'in şutunu çıkardığım bir pozisyon var. Onu unutamıyorum" şeklinde konuştu. 

Muhammet Taha Tepe'nin bu sezonki performansı

Öte yandan, bordo-mavili takım ile bu sezon 3 maçta sahaya çıkan 21 yaşındaki kaleci, kalesinde 3 gol gördü. Türkiye U21'in de formasını terleten Taha Tepe'nin Fırtına ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Muhammet Taha, Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer oldu

Genç kaleci 2020 yılında Altınordu'dan 307 bin Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Nadal'dan duygusal veda: "Benim için çok zor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler