Trabzonsporlu minik taraftardan Uğurcan Çakır'a mektup

13.05.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 14:35

Trabzonsporlu minik taraftar şampiyonluk sevincini, yaptığı kurtarışlarla şampiyonluk da çok büyük emeği olan Uğurcan Çakır'a mektup yazarak paylaştı.

Trabzonsporlu minik taraftardan Uğurcan Çakır'a mektup

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu bitime üç hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek 38 yıl aradan sonra yeniden taraftarına bu mutluluğu yaşatan Trabzonspor, yediden yetmişe bordo mavili renklere gönül vermiş yürekleri sevince boğdu. Bu mutluluğu yaşayanlardan birisi de üçüncü sınıf öğrencisi Burak Emir Çelenk. Minik taraftar yaşadığı mutluluğu, yaptığı kurtarışlarla şampiyonluk da çok büyük emeği olan Uğurcan Çakır'a mektup yazarak paylaştı.

İşke minik taraftarın Uğurcan Çakır'a yazdığı mektup şöyle:

"Sevgili kaptanımız Uğurcan Çakır bu mektubu sana yazıyorum, inşallah sana ulaşır ve sen okursun. Ben çok koyu bir Trabzonspor taraftarı olarak seni çok seviyorum ve her maçında seni takip ediyorum. Bu şanlı formayı giydiğin ilk günden beri her gün biraz daha iyi oynuyorsun. Gerek son dakikalarda yaptığın kurtarışlarla, gerekse kurtardığın penaltılarla gösterdiğin büyük mücadele için sana çok teşekkür ederim.

2021-2022 sezonu şampiyonluğumuzda çok büyük katkıların var, sana ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Bizleri sevince boğdunuz hepinizden Allah razı olsun.

 

Bu şampiyonluk şehidimiz Eren’e, Dozer Cemil’e, Kazım Koyuncu’ya, Mustafa Çelik’e, Trabzonspor’a emeği olan Özkan Sümer hocama ve dünyadaki bütün Trabzonsporlulara armağan olsun."

Senin için hazırladığımız haberler