Kopenhag, Trabzonspor'dan Andreas Cornelius İle Anlaştı | Transfer Haberleri

30.08.2022 - 11:39 | Son Güncellenme: 30.08.2022 - 15:21

Transfer haberleri... Forvet transferi için Umut Bozok'la anlaşmaya varan Trabzonspor'da, Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius'a da Kopenhag talip oldu.

Kopenhag, Trabzonspor'dan Andreas Cornelius İle Anlaştı | Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok'la anlaşmaya varan ve Marsilya'dan Cedric Bakambu ile görüşen Trabzonspor'da, Danimarkalı golcü oyuncu Andreas Cornelius yollar ayrılmak üzere...

Bakambu için kulübüne resmi teklif yapıldı

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor'da forvet bölgesini güçlendirmek için arayış devam ediyordu. Bu doğrultuda bordo-mavililer, Marsilya forması giyen eski Bursasporlu oyuncu Cedrid Bakambu için kulübüne resmi teklif yaptı.

Ardından 31 yaşındaki oyuncuyla da görüşen bordo-mavili yöneticiler, futbolcuyu ikna ederken Fransız kulübünün de gün içerisinde onay vermesi halinde transfer kesinlik kazanacak.

Bakambu bu sezon sonradan oyuna dahil olduğu 3 maçta 1 asistlik katkı sağlarken, geçtiğimiz sezon ise 21 maçta 4 gol, 1 asist kaydetmişti.

Umut Bozok'la anlaşma sağlandı

Bordo-mavili yönetim 25 yaşındaki forvetin transferi için Fransız kulübü Lorient ile 2 milyon Euro ve bonuslar karşılığında anlaştı. Oyuncu ile de prensipte anlaşıldı. İmzaların kısa süre içerisinde atılması bekleniyor.

Trabzonspor, Cedric Bakambu transferi gerçekleşse bile Umut Bozok'tan vazgeçmeyecek. Hem kulübü Lorient hem de 25 yaşındaki forvetle anlaşan Trabzonspor, ödeme planıyla ilgili yazışmaların tamamlanmasının ardından Umut'u 3 yıllığına kadrosuna katacak.

Geçen sezon gol kralı oldu

Bilindiği üzere Bozok, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giymiş ve 20 kez fileleri havalandırarak Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

Cornelius, Kopenhag'a gidebilir

Ayrıca bordo-mavililerin Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius da yuvadan uçabilir. 29 yaşındaki oyuncunun, kariyerine başladığı kulüp olan Kopenhag'a transfer olabileceği öğrenildi.

Bilindiği üzere Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag'a elenmişti. Danimarka ekibi Cornelius için şartları değerlendirecek.

İlgini Çekebilir
Cedric Bakambu geri dönüyor! İşte yeni takımı...
Habere Git

Danimarkalı yıldız geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük rol oynamış ve kritik gollere imza atmıştı. Cornelius, bu sezon ise 4 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı yaptı.

Anlaşma sağlandı iddiası

BT.dk sitesinde yer alan habere göre; Kopenhag, Andreas Cornelius'un transferi için Trabzonspor'la anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre, Danimarka temsilcisi golcü oyuncu için bordo-mavili takıma 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Trabzonspor kariyeri

29 yaşındaki golcü oyuncu, Trabzonspor'la çıktığı 49 maçta 20 gol ve 6 asist kaydederken, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluk sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler