Girona, Marc Bartra'yı Kadrosuna Katmak İstiyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
08.06.2023 - 17:55 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 18:04

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Marc Bartra'ya İspanya Ligi'nden talip çıktı. İşte detaylar...

Girona, Marc Bartra'yı Kadrosuna Katmak İstiyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'un, sezon başında La Liga takımlarından Real Betis'ten kadrosuna kattığı Marc Bartra'ya talip çıktı.

Marc Bartra ile yollar ayrılabilir

32 milyon Euro olan takım bütçesini 25 milyon Euro'ya indirecek olan bordo-mavili takım, savunma oyuncusu Marc Bartra ile yollarını ayırabilir.

Girona, Bartra'nın peşinde

Relevo sitesinde yer alan habere göre; La Liga ekiplerinden Girona'nın Marc Bartra'ya talip olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Yayın gelirinde en fazla pay G.Saray’ın oldu! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
Habere Git

4 kulüp daha ilgileniyor

Ayrıca, Girona dışında 4 İspanyol kulübünün daha 32 yaşındaki savunma oyuncusuyla ilgilendiği ifade edildi.

Bardhi de yolcu

Marc Bartra'nın dışında Trabzonspor'da Kuzey Makedonyalı oyuncu Enis Bardhi ile de yolların ayrılacağı öğrenildi. Bilindiği üzere 27 yaşındaki oyuncu, sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Levante'den transfer olmuştu.

İki oyuncunun performansı

Fırtına ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Bardhi, çıktığı 42 karşılaşmada 7 gol kaydetti. Marc Bartra'nın sözleşmesi de 30 Haziran 2025 yılına kadar sürüyor. İspanyol oyuncu bu sezon görev aldığı 40 maçta 4 gol ve 1 asist ile oynadı. 

İlgini Çekebilir
Çebi'den olay sözler: "TFF Başkanı taraf olduğunu hissettiriyor"
Habere Git

Nenad Bjelica'ya tam destek

Öte yandan, 51 gündür bordo-mavili takımın başında bulunan Teknik Direktör Nenad Bjelica, takımla ilgili olarak yönetime geniş bir rapor sunarken, 30 Haziran'da başlayacak kamp dönemine kadar gidecek ve kalacak oyuncuların durumlarının netleşmesini talep etti. Kupalarla geçen 4 sezonun ardından bu sezonu boş geçiren Trabzonspor'u, yeniden inşa etmek için kolları sıvayan Hırvat çalıştırıcı, yönetimle birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Özellikle transferi düşünülen Hırvat futbolcularla ilgili olarak temasları bire bir gerçekleştiren Bjelica; Mislav Orsic ve Bruno Petkovic ile önemli bir mesafe alırken, kulüpler düzeyinde görüşmeler devam ediliyor. Bjelica'ya, ülkesi dışında Slovenya, Kuzey Makedonya, Bosna Herkes ve Sırbistan'daki genç ve yetenekli oyunculara hakim olan tecrübeli teknik adam yönetimden tam destek alarak temaslarını sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler