Eren Elmalı Hedeflerini Açıkladı! Bundesliga, Premier Lig...

İsa Kethüda
14.12.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 16:50

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Eren Elmalı, Avrupa hedefleri hakkında konuştu. Milli oyuncu Bundesliga ve Premier Lig 'de oynamak istediğini söyledi...

Eren Elmalı Hedeflerini Açıkladı! Bundesliga, Premier Lig...

Trabzonspor'un sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı sol bek oyuncu Eren Elmalı, gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi. 

Eren Elmalı'nın Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Bordo-mavili takımla 5 yıllık sözleşme imzalayan ve yıllık 7.350.000.-TL garanti ücret kazanan Elmalı için Kasımpaşa kulübüne bonservi bedeli olarak 3.600.000 Euro ödendi.

Eren Elmalı'nın bu sezonki performansı

Fırtına ile 25 maçta sahaya çıkan 22 yaşındaki sol bek oyuncu 2044 dakikada sahada kaldı ve 1 asist kaydetti. Başarılı oyuncu bu süre içerisinde de A Milli Takım ile 6 maçta görev aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı! İşte Süper Lig'de yayın gelirleri dağılımı
Habere Git

Yıldız oyuncu, bordo-mavili kulübün dergisine konuştu. Oyun tarzını Milan forması giyen Theo Hernandez'e benzeten Elmalı, milli formayı giymekten dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. 

"Avrupa hedefim var"

Avrupa'da futbol oynama hedefinin olduğunu söyleyen Elmalı, "Ama kısa vadede şu an hedefim ben Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bunun için çalışıyoruz takımca ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim şu an tek hedefim Trabzonspor'la şampiyonluk yaşamak" dedi.

"Analiz ekibimle menajerimle konuşuyorum"

Gösterdiği başarılı performans hakkında konuşmasına devam eden Elmalı, "Futbol takım oyunu. Takım ne kadar iyiyse ben de ister istemez o kadar iyi gözüküyorum. Çünkü takım iyi oynayınca sen de takıma katkı vermek için iyi oynamış oluyorsun. İyi performans sergilemek istiyorsun. Kendi performansıma gelirsek tabii ki öz eleştiriye açık bir insanım. Çok öz eleştiri yaparım kendime. Eleştiriye de açığım. Her maçtan önce ve her maçtan sonra eksiklerimi veya neyi daha iyi yapabilirim diye çalışıyorum. İşte analiz ekibimle menajerimle konuşuyorum veya dışarda futbol aklına güvendiğim bir insanla da konuşabiliyorum. Bunları uygulayınca zaten saha dışında veya saha içinde otomatik olarak performansımı etkiliyor. Bir maç önceki Eren'den daha iyi nasıl olabilirim diye her gün bunu tekrarlıyorum ve her gün çalışıyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Messi'nin Robin'i: Julian Alvarez
Habere Git

Eren Elmalı'nın A Milli Takım sevinci

Milli formayı giymenin gurur verici olduğunu söyleyen sol bek oyuncu, "Çok farklı bir duygu çünkü tüm Türkiye'yi temsil ediyorsun. Takımını temsil ediyorsun. Her futbolcunun belki de en büyük hayallerinden birisidir kendi ülkesinin milli takım formasını giymek. Benim de en büyük hayallerim- den bir tanesiydi. Gerçekten çok gurur verici bir andı benim için ilk öğrendiğimde hatta çok sevinmiştim. Sevdiklerimi aramıştım, paylaşmıştım bu duyguyu. Bana nasip oldu. Çok güzel bir duygu herkesin yaşaması gereken bir duygu. İnşallah isteyen ve çalışan herkese nasip olur" ifadelerini kullandı.

"Theo Hernandez'e kendime yakın görüyorum"

Oyun tarzını Milan forması giyen Theo Hernandez'e benzettiğini ifade eden  Eren, "Ben çok maç izlerim. Böyle çok az insanın izlediği ligleri de izliyorum diyebilirim. Hiç maç ayırt etmem. Kendime yakın gördüğüm oyuncu Theo Hernandez diyebilirim, Milan'ın sol beki. Kendisini çok beğeniyorum. O da genç zaten, 1997 doğumlu. Oyun stilimi de ona benzetiyorum. Çoğu kişi de zaten beni ona benzetiyor. Sık sık onun maçlarını izlemeye çalışıyorum. İzliyorum da. Bana yakın gördüğüm oyuncu Theo Hernandez" dedi.

Hedef Bundesliga ve Premier Lig

Eren Elmalı, son olarak Avrupa'da oynamak istediği ligleri ise Bundesliga ve Premier Lig olarak açıkladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Miha Zajc ve Altay Bayındır gelişmesi! İmza...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler