St. Gallen kalecisi Lawrence Ati Zigi'den, Trabzonspor taraftarına pankart teşekkürü

01.09.2024 - 15:40 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 15:50

Trabzonspor'un Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaştığı St. Gallen'in Ganalı kalecisi Lawrence Ati Zigi, bordo mavili taraftarlara destek pankartı için teşekkür etti. Detaylar haberimizde...

St. Gallen kalecisi Lawrence Ati Zigi'den, Trabzonspor taraftarına pankart teşekkürü

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Konferans Ligi play-off turunda karşılaştığı İsviçre ekibi St. Gallen'e deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında seri penaltı atışları sonunda yenilerek turnuvaya veda etmiş ve Avrupa defterini erken kapatmak zorunda kalmıştı.

St. Gallen'in 27 yaşındaki Ganalı kalecisi Lawrence Ati Zigi, iki karşılaşmada da yaptığı müthiş kurtarışlarla adeta tek başına Trabzonspor'a dur demiş ve bordo mavililerin elenmesinde en önemli etken olarak öne çıkmıştı.

Irkçı tezahüratlara maruz kaldı

Başarılı file bekçisi St. Gallen'in Konferans Ligi 3. eleme turunda Polonya ekibi Slask ile deplasmanda oynadığı maçta ev sahibi takım taraftarlarının ırkçı tezahüratlarına maruz kalmıştı.

Trabzonspor taraftarından Ati Zigi'ye destek pankartı

Trabzonspor taraftarları Papara Park'ta St. Gallen ile oynadıkları karşılaşmada Lawrence Ati Zigi'ye destek olmak için 'Birleşin ve ırkılığa hayır deyin" pankartı açtı.

Trabzonspor taraftarına teşekkür etti

27 yaşındaki Ganalı kaleci de "Bu güzel anları görmekten çok mutluyum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve ırkıçılığa karşı verdiğiniz destek için teşekkür ederim." sözleriyle Trabzonspor taraftarına teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler