Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün Beşiktaş maçında elinde kırık oluştu

Ali Bozkurt
17.10.2022 - 12:49 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 16:16

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşya gelen Trabzonspor'da orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür'ün elinde kırık tespit edildi. Detaylar...

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün Beşiktaş maçında elinde kırık oluştu

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş deplasmanında oyundan alınan Abdülkadir Ömür'ün elinde kırık olduğu belirtiliyor. Oyuncu operasyon geçirecek.

Sivas maçında yoklar

Yusuf Yazıcı'nın kırmızı kart görmesiyle Sivasspor maçına sakatlıkları süren Visca, Dorukhan gibi isimlerin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Yusuf ve elinden operasyon geçiren Abdülkadir olmayacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor maçında sakatlanan Ghezzal, kaç hafta yok? Belli oldu...
Habere Git

Abdulkadir Ömür'ün istatistikleri

Trabzonspor ile bu sezon Süper Lig'de 9 karşılaşmada görev alan Abdülkadir Ömür, sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Genç oyuncunun Süper Lig'de bu sezon henüz asist katkısı bulunmamakta. Avrupa Ligi maçlarında 4 maça çıkan Ömür, gol ve asist katkısı sağlayamadı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 2 karşılaşmada görev aldı ve sadece 1 asist katkısı sağladı.

Taraftarı arabasına aldı

Fotoğraf çekmek için Trabzonspor'un tesisleri önünde yağmur altında bekleyen taraftarları gören Abdulkadir Ömür, önce iki taraftarı arabasına alarak önce fotoğraf çektirdi daha sonra gidecekleri yere götürdü.

Trabzonspor resmi açıklama yaptı

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavililer, resmi siteden şu ifadeleri kullandı:

''Futbol A Takım doktorumuz Halil Polat, futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Halil Polat, “A Takımımızın Beşiktaş ile oynadığı maç sırasında sol elinin üstüne düşen futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol el 5. tarak kemiğinde (metakarp) kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuza atel uygulanmış olup tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” dedi.''

Senin için hazırladığımız haberler