Trabzonspor'un 11. transferi Cenk Özkaçar yola çıktı geliyor. Milli futbolcu için ödenecek bonservisi bedeli de belli oldu
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor 11. takviyesini savunmaya yapıyor. Bordo mavililerin anlaşma sağladığı Cenk Özkaçar'ın Türkiye'ye geliş tarihi ve Valencia'ya ödenecek bonservis bedeli belli oldu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trabzonspor yeni sezon öncesi 11. transferini Valencia'da forma giyen milli futbolcu Cenk Özkaçar'ı kadrosuna katarak yapıyor.
Trabzon'a geliş tarihi belli oldu
Bordo mavililerin hem kulübü hem de kendisiyle anlaşma sağladığı 25 yaşındaki stoper sağlık kontrolünden geçmek ve resmi sözleşme imzalamak için bu akşam saat 20.00'de Trabzon'a gelecek.
Bonservis bedeli de ortaya çıktı
Trabzonspor'un Cenk'in transferi için İspanyol ekibi Valencia'ya 1.7 milyon euro Bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Valencia'a 5 milyon euroya transfer etti
Valinca. Cenk Özkaçar'ı 2023-24 sezonun devre arasında Lyon'dan 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.
Vallodolid ve Köln'e kiralandı
İspanyol ekibi 25 yaşındaki stoperini 2024-25 sezonunda Valladolid'e geçtiğimiz sezon ise Alman ekibi Köln'e kiraladı.
Sol bek de oynayabiliyor
1.90 boyundaki sol ayaklı futbolcu stoperin yanı sıra sol bek pozisyonunda da forma giyebiliyor.
27 maçta forma giydi
Geçtiğimiz sezon Köln formasıyla 27 maçta 1886 dakika süre alan Cenk Özkaçar gol ya da asist katkısı yapamadı.
9 kez A Milli oldu
Piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen Cenk, 9 kez de A Milli Takım'da boy gösterdi.




