Trabzonspor'un 350 metrekarelik şampiyonluk afişi hazır

Feride Kara
21.04.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 17:25

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da şehir merkezindeki bir otelin ön cephesine yaklaşık 350 metrekarelik dev bir afiş asıldı

Trabzonspor'un 350 metrekarelik şampiyonluk afişi hazır

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen Trabzonspor'a destek amacıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı yanında hizmet veren otelin yöneticileri afiş hazırlama kararı aldı.

Yapımı üç ay sürdü

Trabzonspor taraftarının büyük beğenisiyle karşılanan ve yaklaşık 3 ay süreyle çizim çalışması sürdürülen afişin üzerinde vefat eden eski Trabzonsporlu futbolcu ve teknik direktörlerden Özkan Sümer, eski kulüp başkanı Şamil Ekinci, teknik direktör ve futbolcu Ahmet Suat Özyazıcı, sanatçı Kazım Koyuncu, şehit Eren Bülbül ile Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve futbolcular yer aldı.

Efsaneleri öne çıkardık

Dev Trabzonspor afişinin asıldığı otel yöneticilerinden Buğra Bayraktar, "Yaklaşık 6 aydır gurbetçiler maçları izlemek için akın akın kente geliyorlar. Onlar geldikçe biz daha da mutlu oluyoruz. Onların yüzündeki heyecan bizi bunu yaptırmaya zorladı diyebiliriz. Arkadaşlarla birlikte düşündük ne yapabiliriz diye. Bu süreç yaklaşık 2 ay kadar sürdü. Efsanelere ve futbolculara yer verelim diye düşündük. Oldukça fazla efsanesi de olan bir kulübüz. Vefat eden efsanelerimizi, mevcut hocamızı ve futbolcularımızı ön plana koymak istedik."

Senin için hazırladığımız haberler