Trabzonspor'un acı günü! Eski asbaşkan...

29.06.2021 - 11:23 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 11:26

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Hikmet Onur vefat etti. Kulüp, Onur için bir başsağlığı mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un acı günü! Eski asbaşkan...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hikmet Onur, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz döneminde asbaşkanlık görevinde bulunan Hikmet Onur için bordo-mavili kulüp, başsağlığı mesajı yayımladı.

Trabzonspor'un açıklaması

Mesajda, "Eski Asbaşkanlarımızdan, Divan Kurulu Üyemiz Hikmet Onur'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Hikmet Onur'a Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Hikmet Onur kimdir?

Hikmet Onur, bordo-mavili kulübün başarılarına başarı kattığı yıllarda önemli görevler üstlendi. 1982-83 sezonunda Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın başkan olduğu dönemin genel kaptanıydı.

1 yıl sonra ise resmi olarak tarihe geçen son şampiyonlukta yine genel kaptanlık görevi Hikmet Onur’a aitti. Tecrübesi, sakinliği, bilirkişiliğiyle aranan, fikir sorulan Hikmet Onur, camia içinde de sevilen isimlerden biri olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler